Belinda web
Groothandel

Met gebruikte pallets draagt u bij aan een beter milieu

Hergebruik van materialen is belangrijk om verspilling van grondstoffen tegen te gaan, dit geldt uiteraard ook voor gebruikte pallets. Een pallet kan uiteraard vaker dan een keer gebruikt worden. Als u een pallet gebruikt om goederen te leveren dan kan de ontvanger de pallet hergebruiken. Als dit niet aan de orde is, dan worden deze gebruikte pallets opgekocht door bedrijven die ze nakijken, zo nodig opknappen en vervolgens verkopen aan een nieuwe gebruiker. Zo kan een pallet tot wel tientallen keren opnieuw worden gebruikt. Dit betekent uiteraard een flinke besparing, zowel qua kosten als qua gebruik van grondstoffen.

Grondige controle van pallets voor hergebruik

Een bedrijf dat gebruikte pallets opkoopt, controleert het nieuw binnengekomen materiaal altijd grondig voordat het opnieuw in de verkoop gaat. Gebroken planken worden vervangen, loszittende planken vastgezet met nieuwe klinknagels. Pas als de pallet aan alle eisen voldoet wordt deze voor verkoop aangeboden. U kunt dus met een gerust hart gebruikte pallets kopen, want deze zijn net zo goed en sterk als wanneer u voor nieuwe zou kiezen. En het voordeel is natuurlijk dat u veel voordeliger uit bent dan wanneer u nieuwe pallets moet aanschaffen. Daarom kiezen veel bedrijven, die regelmatig goederen transporteren, voor tweedehands pallets.

Waar koop ik voordelig gebruikte pallets?

Als u op zoek bent naar gebruikte pallets kunt u contact opnemen met Post Pallets en Kisten. Dit bedrijf, gevestigd in IJmuiden, handelt al tientallen jaren in pallets die worden opgekocht, indien nodig opgeknapt en vervolgens tegen scherpe prijzen worden doorverkocht. Zo kunt u op een zeer voordelige manier een voorraad pallets inkopen. Ook kunt u kiezen voor regelmatige levering, zodat u nooit zonder pallets zit. De pallets zijn in de meeste gevallen voorzien van insteekgaten voor pompwagens om het verplaatsen gemakkelijk te maken. Voor meer informatie kunt u het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen met dit bedrijf.

https://ppk.nl

Gerelateerde artikelen

Wacht niet langer met het vuurwerk bestellen nabij Krimpen aan den IJssel

Uw slagerij inrichting voorzien van de juiste koeltechniek benodigdheden

Een mooie gaasmat voor uw dierenverblijf