Belinda web
Image default
Groothandel

Een PET fles is duurzaam en praktisch in gebruik

De PET fles is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Werden er vroeger vaak glazen flessen gebruikt, vandaag de dag zijn de PET flessen gangbaar in diverse branches. Het ontwerp van de fles zorgt voor herkenning van uw merknaam en voor hopelijk een hogere omzet. Het voordeel van deze flessen is dat ze kunnen worden gerecycled, een groot pluspunt omdat steeds meer mensen vandaag de dag milieubewust zijn en graag verpakkingsmaterialen kiezen die het milieu minder belasten. Zo draagt u niet alleen een steentje bij aan een gezond milieu, maar vergroot u ook nog uw naamsbekendheid.

Kies voor een natuurvriendelijke oplossing met PET flessen

PET flessen hebben de voorkeur van steeds meer eindgebruikers. Vrijwel in alle gemeenten worden ze apart ingezameld om zo het recyclen makkelijker te maken. Doordat de PET fles niet in het milieu terechtkomt veroorzaakt hij daar ook geen schade. PET flessen die worden gerecycled vormen daardoor gene bedreiging voor de zogenaamde plastic soep in de oceanen waar veel grote vissen en waterzoogdieren aan een tragische dood door sterven. Door uw product in een gerecyclede fles te verpakken draagt u direct bij aan een beter milieu.

Welke leverancier kan mij de plastic flessen leveren die ik zoek?

Bent u op zoek naar een speciale PET fles? Neem dan zeker contact op met PET Power. Dit bedrijf produceert en levert deze flessen aan vele bedrijven in binnen- en buitenland. Dankzij deze ruime ervaring kunt u er op rekenen dat uw opdracht met zorg en aandacht en uiteraard binnen de overeengekomen termijn wordt uitgevoerd. U kunt het bedrijf bereiken door contact op te nemen met de vestiging in het land van vestiging. Deze informatie vindt u op de website. U kunt rekenen op de uitgebreide kennis en deskundigheid van dit van oorsprong Nederlandse bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd zijn producten afzet.