Belinda web
Image default
Particuliere dienstverlening

Een passiefhuis kozijn in uw woning of gebouw?

Moderne hout en aluminium kozijnen of een passiefhuis kozijn in uw woning of gebouw zorgen voor sterk verbeterde isolatie. In vrijwel ieder huis zijn de kozijnen de plek waar de meeste warmte langs ontsnapt. In de loop der tijd ontstaan hier kieren en gaten, waardoor koude lucht naar binnen kan komen. Isolerende maatregelen kunnen u op de lange termijn veel geld besparen. Heeft u interesse in een kozijnoplossing van Pladeko Ramen en Deuren? Hier leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

Laat uw woning beter isoleren met een passiefhuis kozijn

Het “passief huis” is een concept dat gebruik maakt van de beste mogelijke isolerende maatregelen die vandaag de dag te vinden zijn. Door die op een slimme manier op elkaar af te stemmen, is in een passief huis tot wel tien keer minder energie nodig voor verwarming. Aangezien in de meeste huizen veel warmte via het kozijn verdwijnt, is een passiefhuis kozijn een van de belangrijkste puzzelstukken om een passief huis mogelijk te maken. Hiermee kunt u een het energieverbruik van uw huishouden tot een minimum beperken.

Kies voor nieuwe hout en aluminium kozijnen

In hout en aluminium kozijnen worden materialen gecombineerd, om zo het best mogelijke te bieden. Van binnen krijgt u prachtig hout met een warme uitstraling, terwijl het aluminium kozijn aan de buitenkant prima bestand is tegen zon, wind en regen. Driedubbel glas houdt de warmte binnenshuis. Dat levert een flinke besparing op ten opzichte van enkel en zelfs dubbel glas.

Een passiefhuis kozijn – de best mogelijke isolatie

Energiebesparing heeft verschillende voordelen. Natuurlijk is het allereerst een verstandige investering: u bespaart maandelijks geld op uw energierekening. Ook het woon- of werkcomfort gaat direct omhoog. Een prettig warme ruimte is een stuk fijner. Tot slot zal ook het milieu u dankbaar zijn, want een besparing van energie betekent ook een vermindering van uitstoot.