Belinda web
Groothandel

De Silvent Pro One

Met de persluchtpistolen van Silvent combineert u maximale kracht en prestaties met optimale efficiëntie. De Silvent Pro One is een persluchtpistool dat tot stand is gekomen na vele jaren van ontwikkeling en onderzoek. Dat is hoe men het merk ook kent: innovatief, vooruitstrevend en altijd op zoek naar de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een ijzersterke prijs. IJzersterk is de Silvent Pro One in meerdere opzichten, want hij sleepte al diverse prijzen in de wacht. Dit model kopen, betekent dan ook profiteren van jarenlang vakmanschap. U merkt het direct: in de manier waarop hij voelt, de druk die hij genereert en het comfort waarmee gewerkt kan worden, zeker in combinatie met een veiligheidskoppeling voor perslucht.

De veelgeprezen eigenschappen van de Silvent Pro OneDe Silvent Pro One heeft niet voor niets meerdere prijzen in de wacht gesleept. Hij staat bekend om meerdere eigenschappen die voor gebruikers eenvoudigweg de doorslag geven. Zo zorgt hij voor een aanzienlijke vermindering van het geluidsniveau. Zeker in omgevingen waarmee met meerdere exemplaren wordt gewerkt, is dit een aangename gewaarwording. Dit persluchtpistool blinkt ook uit op het gebied van efficiëntie. Hij zorgt voor een significante energiebesparing omdat hij niet alleen efficiënt werkt, maar ook zeer bestand is tegen het weglekken van lucht. Dankzij zijn ergonomische vormgeving is het veilig werken.

Met veiligheidskoppeling persluchtWilt u echt zorgen voor een maximale veiligheid, minimaal drukverlies en minimale lekkage van lucht? Dan is het investeren in een veiligheidskoppeling voor perslucht een verstandige beslissing. Deze koppelingen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten. De koppeling wordt tussen het persluchtpistool en de slang geplaatst en zorgt voor een veilige, efficiënte situatie wanneer het pistool even niet wordt bediend. Dankzij drukknopen zijn de pistolen eenvoudig en ergonomisch te bedienen en veilig te verwijderen. Er zijn bij KDS Advies exemplaren van een veiligheidskoppeling voor perslucht te koop die voldoen aan strenge ISO-cerfificeringen en bepalingen in de ARBO-wet. Zorg ervoor dat elk persluchtpistool voorzien is van een veiligheidskoppeling voor perslucht voor een zo efficiënt en veilig mogelijke werkplaats.

Gerelateerde artikelen

De verschillende varianten van een goedkope eettafel

Snel en gemakkelijk uw horeca benodigdheden aanschaffen

Een kleuren labelprinter: de uitkomst voor uw bedrijf