Belinda web
Image default
Groothandel

Snel en gemakkelijk uw horeca benodigdheden aanschaffen

Zoekt u materialen voor uw bedrijfskeuken, hotel of restaurant? Hartman en Zn. Horeca Service heeft alles in huis wat u maar nodig heeft. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in horeca benodigdheden in de breedste zin van het woord. Hier vindt u alles wat u zich maar wenst voor uw horecagelegenheid en rekent u op vertrouwde service en kwaliteit. Op de website staat alles keurig gerubriceerd, zodat u gemakkelijk vindt wat u zoekt. Het assortiment wordt voortdurend aangepast op de materiaalbehoefte in de landelijke horeca. En wilt u meer advies? Dan kunt u altijd contact opnemen per telefoon of e-mail.

 

Van keuken tot schoonmaak

Hartman en Zn. Horeca Service biedt u horeca benodigdheden voor alle onderdelen van uw onderneming. U kunt er terecht voor uw keukenapparatuur en keukengerei, maar ook voor de bedrijfskleding van uw medewerkers. Ze bepalen immers voor een belangrijk deel de uitstraling van uw bedrijf. Om uw gasten sfeervol en comfortabel te ontvangen, kiest u uit horeca meubilair in allerlei stijlen. En faciliteert u ook conferenties of bruiloften? Dan vindt u geschikte materialen als chique stoelhoezen, afzetdoeken en markeringskoorden. Ook aan de schoonmaak is gedacht. Hartman levert u alle benodigdheden voor professionele schoonmaak. Voor persoonlijke hygiëne producten bent u bij hen eveneens aan het juiste adres.

 

Voor grote en kleine ondernemingen

Bij Hartman en Zn. Horeca Service vinden zowel kleine als grotere horecaondernemingen wat ze nodig hebben. Of u nu een bed-en-breakfast runt of de keuken van een zorginstelling onder uw hoede heeft, Hartman levert u moeiteloos de horeca benodigdheden waar u behoefte aan heeft. Ook professionele grootkeukenapparatuur kunt u hier bestellen, laten monteren en onderhouden. De professionele medewerkers denken graag met u mee over de beste indeling van de keuken en de apparatuur, die het meest geschikt is. Daarnaast zijn zij uitstekend op de hoogte van de HCCP-certificeringseisen, zodat uw keuken aan alle noodzakelijk verplichtingen voldoet.