Belinda web
Image default
Onderwijs

Zowel fysiek als digitaal lesmateriaal voor groep 3

Als u lesmateriaal voor groep 3 zoekt, dan kunt u op zoek zijn naar fysiek of  digitaal lesmateriaal. Tegenwoordig krijgen kinderen op scholen al steeds eerder ook op computers of tablets les. Hiermee kan goed worden ingespeeld op de persoonlijke leerbehoeftes van de kinderen. Met digitaal lesmateriaal kunnen de oefeningen gemakkelijk worden aangepast aan het niveau van het kind. Daardoor krijgt iedere leerling oefeningen op zijn of haar eigen niveau. Met fysiek materiaal is het niet mogelijk het lesprogramma zo precies af te stemmen op de behoeften van elke aparte leerling. Dit is een groot voordeel van digitaal lesmateriaal.

Ook fysiek lesmateriaal blijft van belang

Natuurlijk kan niet al het lesmateriaal van groep 3 of een andere groep via een digitaal systeem worden aangeboden. Immers is het voor een schoolgaand kind niet goed de hele dag achter een scherm te zitten. Ook met de fysieke leerstof wordt het steeds gemakkelijker om voor elk kind een passende uitdaging te bieden. Zo kunt u gebruik maken van het aanvullende lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij geeft aanvullend leermateriaal uit, waarbij wordt gericht op het zelfstandig kunnen werken van de leerlingen. Daarnaast leren de kinderen met het lesmateriaal spelenderwijs. Hierdoor leren ze sneller en onthouden ze het geleerde ook beter.

Lesmateriaal in allerlei verschillende vakgebieden

Educatieve Uitgeverij Kinheim geeft lesmateriaal voor groep 3 tot en met groep 8 uit. Daarnaast is er leermateriaal voor hoogbegaafde kinderen en is er materiaal voor de kleuters beschikbaar.  Qua lesmateriaal voor groep 3, 4 en 5 zijn er boeken aanwezig in de vakgebieden Lezen, Taal, Rekenen, Wereldoriëntatie en Creatief. Voor de hogere groepen is er ook leermateriaal voor Aardrijkskunde, Verkeer, Natuuronderwijs, Geschiedenis, Gezond gedrag en Europese taal. Op de website vindt u een overzicht waarbij u de meeste boeken ook kunt inzien. Ook kunt u een proefpakket bestellen om een complete indruk te krijgen.

https://www.kinheim.com