Belinda web
Image default
Verbouwen

Zo zorg je voor een relaxte verhuizing in West Brabant

Een nieuwe woning of een nieuw kantoor is altijd een spannende tijd. Vaak staat een verhuizing centraal bij grote veranderingen in je leven. Bijvoorbeeld wanneer je gaat samenwonen of juist gaat scheiden. Wanneer je op jezelf gaat of eindelijk je eigen bedrijf kunt beginnen. Wat de reden ook is, je hebt waarschijnlijk nog een hoop te regelen. En dan is het fijn als je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over het verhuizen van je spullen zelf. Met de tips uit dit artikel zorg jij voor een relaxte verhuizing waarbij je zelf (bijna) niets meer hoeft te doen.

Een Erkend Verhuisbedrijf met eigen opslag

In West Brabant kun je verschillende verhuisbedrijven inschakelen die je helpen bij je verhuizing. Zorg er altijd voor dat je een bedrijf met het Erkende Verhuizers keurmerk kiest. Dan weet je zeker dat alle faciliteiten en diensten voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de brancheorganisatie.

Daarnaast is het prettig om een verhuisbedrijf met eigen opslag te kiezen. Zo heb je maar één aanspreekpunt nodig. In West Brabant kun je kiezen voor opslag van Etten-Leur tot opslag in Bergen op Zoom. Daar tussenin kun je nog kiezen voor opslag in Roosendaal. Informeer naar de mogelijkheden bij het verhuisbedrijf en of de opslaglocatie verwarmd, geïsoleerd en beveiligd is.

Extra diensten die je verhuizing nog makkelijker maken

Sommige verhuisbedrijven kunnen je verhuizing van A tot Z regelen. Denk daarbij aan diensten zoals een inpakservice waarbij de verhuizers je inboedel netjes inpakken en in de verhuiswagen zetten. Je kunt ook een bakwagen, een soort kleine vrachtwagen, huren waar al je spullen in één keer in passen. Moeten er zware meubels of andere spullen vanaf de bovenverdieping komen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met een verhuislift zodat de kans op schade aan je spullen, of je rug, zo klein mogelijk wordt.