Belinda web
Image default
Verbouwen

Dit bedrijf levert een bouwdroger snel op uw locatie

Laat u een nieuwbouwwoning bouwen of heeft u dit pas laten doen? Of gaat het om een renovatieproject of groot onderhoud aan uw pand? Dan kan het huren van een bouwdroger zeer goed van pas komen om ondergelopen ruimtes snel droog te krijgen. BSTEEN heeft een breed assortiment aan apparatuur voor het ontvochtigen van ruimtes na flinke bouw- of verbouwwerkzaamheden. Naast een bouwdroger vindt u in dit assortiment ook verwarmingsunits en ventilatoren.

Wat is er mogelijk met een bouwdroger?

Met een bouwdroger is uw ondergelopen ruimte in korte tijd weer droog. Die tijd die het kost om te ontvochtigen, is afhankelijk van de luchtcirculatie en de temperatuur in de ruimte. Ook het materiaal heeft hier invloed op: bij pleisterwerk heeft het droogproces normaal gesproken twee tot drie weken nodig. Echter, chape van zes centimeter dik is gemiddeld binnen acht weken gedroogd. Met een ventilator naast de bouwdroger kunt u het droogproces met maar liefst 30% versnellen. Met een verwarmingsunit voorkomt u bovendien dat het te koud is om een ruimte snel droog te krijgen. De specialisten van BSTEEN geven u graag advies en zijn u tevens graag van dienst met een risicoanalyse, bijvoorbeeld wanneer u bij een nieuwbouwproject te maken heeft met ondergelopen ruimtes.  

Altijd een snelle service op locatie

Een snelle levering van een bouwdroger is soms noodzakelijk, omdat een bouwproject soms sneller dan verwacht te maken krijgt met ondergelopen ruimtes. Een door u gehuurde bouwdroger kan door BSTEEN snel geleverd worden tijdens kantooruren. Is er echter een spoedgeval, bijvoorbeeld een onverwachte wateroverlast tijdens de bouwwerkzaamheden? Dan maakt deze leverancier graag een uitzondering voor u. Of het nu gaat om werkzaamheden bij u thuis of op het werk, een bouwdroger is altijd voor u beschikbaar. De experts van BSTEEN kijken graag met u mee en adviseren u wat er moet gebeuren om problemen op korte en op lange termijn te voorkomen. Ook voor informatie over de producten die dit bedrijf aanbiedt, staan zij u graag te woord.

https://bsteen.be/