Belinda web
Image default
Eten en drinken

Zelf je pizza beleggen met verse ingrediënten

Wil je nieuwe ideeën voor verassende pizza recepten opdoen? Neem dan eens een kijkje op de website van Tante Fanny. Hier kom je namelijk heel diverse recepten tegen voor alle deegproducten die dit merk rijk is. Hier vind je tal van inspirerende recepten om je eigen quiche, taart of pizza te maken. Bij Tante Fanny is het mogelijk om de recepten te specificeren op het deegproduct dat je gebruikt. Voor pizza’s houdt dit in dat je kiest voor spelt-pizzadeeg, pizzadeeg zonder saus of het handige pizzadeeg dat je met saus kunt kopen. Ook is er gedacht aan vegetariërs en veganisten door bijpassende recepten te creëren om je pizza te beleggen.

Laat je online inspireren om zelf een quiche te maken

Wanneer je zelf een quiche wilt maken, kies je uiteraard voor een gerecht waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij Tante Fanny vind je 300 verschillende deegrecepten voor het maken van quiche, het beleggen van pizza en voor tal van andere leuke recepten met bladerdeeg als basis. Zeker wanneer je het lastig vindt om combinatie van ingrediënten te kiezen, biedt dit de perfecte oplossing. Veel ingrediënten zijn namelijk geschikt voor het maken van een quiche en daarom heeft dit merk de vele variatiemogelijkheden voor je gebundeld. Zo ga je snel aan de slag met een overheerlijk kant-en-klare recepten om je eigen quiche te maken.

 

De producten van Tante Fanny

De deegproducten van Tante Fanny bevatten geen kunstmatige smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten. Handig is ook dat het deeg is opgerold in bakpapier, waardoor je enkel nog de gekozen verse ingrediënten aan hoeft te schaffen en thuis direct aan de slag gaat met het beleggen van jouw pizza of het maken van je quiche. Met de vele heerlijke bladerdeeg recepten van Tante Fanny ontdek je iedere keer weer nieuwe en verrassende manieren om iets lekkers op tafel te zetten. Het benodigde verse deeg koop je eenvoudig bij een supermarkt bij jou in de buurt!