Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Wellness

Wellness

Wellness draait om de balans tussen wellbeing en fitness. Verwen daarom uw gasten met deze hotel supplies voor een optimale balans tussen ontspanning en inspanning. 

 

Sauna

Veel mensen vinden de van oorsprong Finse sauna de ultieme vorm van luxe. Heerlijk ontspannen in een warme en droge omgeving waar de temperatuur over het algemeen varieert van zo’n 80°C tot wel 95°C. Door deze hoge temperaturen, gaat de saunaganger snel zweten. De poriën in de huid openen zich en door het zweet worden afvalstoffen afgevoerd. Een saunagang is dus zowel ontspannend als reinigend.

 

Opgietmiddelen

De temperatuur en luchtvochtigheid in een sauna wordt over het algemeen gereguleerd door middel van opgietmiddelen. Het opgieten van water op de hete kachel leidt tot een directe verhoging van de temperatuur en luchtvochtigheid. Door het gebruik van opgietmiddelen in uw sauna wordt deze verrijkt met een heerlijke aroma’s voor optimale ontspanning. Deze geuren beïnvloeden de psyche en brengen ontspanning. Opgietmiddelen zijn geconcentreerde producten met een specifieke geur. Door het te verdunnen met water en te verdampen in de sauna creëert u een heerlijk ontspannen sfeer. Tegelijkertijd zijn de verschillende geuren heilzaam voor veel verschillende kwaaltjes. Door gebruik van opgietmiddelen, wordt er een luxe aroma in de sauna verspreid. Enkele druppels van het sterke extract zijn al voldoende om een heerlijke geur te verspreiden. De aroma’s zijn zeer uiteenlopend, van menthol tot sinaasappel en van dennengeur tot amarettogeur.

 

De populairste geuren:

  1. Berk

Berk biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen, waaronder preventie van bacteriën en schimmels, pijnvermindering, verbeterde bloedsomloop, huidversteviging, ontgifting van het lichaam en behandeling van huidaandoeningen.

  1. Kaneel

De geur kaneel werkt goed voor het verzachten van pijnlijke spieren en kan worden gebruikt als een natuurlijk middel bij verkoudheid. Deze olie vermindert ontstekingen, bevordert de bloedcirculatie, stimuleert de stemming en verbetert de stofwisseling.

  1. Citrus

Naast het geven van een energieboost, hebben citrusoliën ontstekingsremmende, reinigende en antidepressieve eigenschappen. Let op. Gebruik deze oliën niet voor het slapen gaan. Deze energieboost zorgt dat u moeilijker in slaap valt.

  1. Eucalyptus

Het middel Eucalyptus helpt bij het doden van ziektekiemen en bacteriën in de lucht. Hierdoor helpt deze olie bij ademhalingsproblemen. Daarnaast, is deze olie kiemdodend en antimicrobieel, wat betekent dat het helpt bij een snellere genezing en tegelijkertijd verzacht.

  1. Lavendel

De ontspannende geur van Lavendel helpt hoofdpijn te kalmeren en een goede nachtrust te bevorderen. Andere helende eigenschappen van lavendel zijn onder (brand)wondbehandeling, anti-aging antioxidanten en verbeterde hersenfunctie.

  1. Pepermunt 

Naast het stimuleren van energie en humeur, bevat pepermunt krampstillende eigenschappen, waardoor het een perfecte natuurlijke remedie is voor maagaandoeningen, zoals misselijkheid.

https://facilitytradegroup.nl/