Belinda web
Image default
Aanbiedingen

HSV is uw specialist in kunststof spuitgieten!

HSV is de specialist op het gebied van kunststof spuitgieten. We leveren grote kunststof spuitgietproducten. Onze passie voor kunststof is terug te zien in onze producten. Opdrachtgevers komen uit heel Europa. HSV werkt aan duurzame relaties en werkt flexibel samen. We zijn een innovatief en dynamisch bedrijf die meegaat met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunststof spuitgieten. HSV begeleidt u graag in het hele productieproces van kunststof spuitgieten. Ontdek wat ons ontwerpteam van HSV voor uw bedrijf kan betekenen!  

Kunststof spuitgietproducten

HSV levert kunststof spuitgietproducten met hoge kwaliteit voor het spuitgieten van kunststof onderdelen. HSV heeft jaren ervaring in kunststof spuitgieten en helpt ook u graag met het waarmaken van productontwikkeling. Wij leveren behuizingen, kabelgoten en andere spuitgietonderdelen op maat. Wij adviseren u over de beste kunststof spuitgietproducten voor uw ontwerp. HSV ontwerpt en produceert kunststof spuitgietproducten met hoge kwaliteit voor een voordelige prijs!

Productontwikkeling

HSV staat voor u klaar tijdens de gehele productontwikkeling. Van ideevorming tot engineering adviseren wij u over de beste keuzes. Onze ontwerpers hebben veel kennis over kunststof spuitgieten waarover ze u goed kunnen adviseren. Wilt u een prototype maken? Benieuwd naar de maakbaarheid van uw idee? Met een Kunststof Quickscan wordt de maakbaarheid in kaart gebracht. Ons ontwerpteam zet zich volledig in voor u en gaat voor uw aan de slag met uw kunststof product. Onze ontwerpers denken in creatieve oplossingen en begeleiden u door het gehele proces van ontwerpen en produceren. De engineers hebben veel ervaring met kunststof spuitgieten en gaan ook voor u aan de slag in de productie praktijk.

Duurzaam kunststof spuitgieten

HSV gebruikt verschillende spuitgiettechnieken voor het kunststof spuitgieten van productontwerpen. Kunststof spuitgieten is onze specialisatie en de engineers zullen ook voor uw product mooi werk verrichten. Kunststof producten worden geproduceerd aan de hand van kunststof spuitgieten. Kunststof wordt granulaat gesmolten en ingespoten in een matrijs. Bij HSV staat duurzaam kunststof spuitgieten centraal. We minimaliseren materiaalgebruik en zorgen voor optimalisatie van matrijsinvestering om de kosten laag te houden. Tijdens de productie wordt duurzame energie gebruikt. Door onze duurzame kunststof spuitgieten kunnen we werk leveren voor lage prijzen. Kies voor de voordelige en duurzame service van kunststof spuitgieten bij HSV!