Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Alles over ledverlichting

Je hoort en ziet het steeds vaker; ledverlichting. Enorm veel producten zijn tegenwoordig voorzien van led verlichting, vooral producten zoals boomverlichting, ijspegelverlichting, netverlichting enzovoort. Maar hoezo? Hoezo zijn de gloeilampen bijvoorbeeld helemaal weg? En wat zijn de voordelen van LEDverlichting? In deze blog gaan wij een aantal van deze vragen beantwoorden!

 

Producten die voorzien zijn van led verlichting:

Zoals ik al eerder kort benoemd had is kerstverlichting vaak voorzien van ledverlichting. Dat komt omdat kerstverlichting vaak uren achter elkaar aan staat en dat dus veel voordeliger is met ledverlichting. Wil jij bijvoorbeeld jouw tuin rond de kerstperiode leuk versieren? Dan is het ideaal als die verlichting voorzien is van ledverlichting. Je hoeft zo geen rekening te houden met het aan- en uitzetten van je tuinverlichting, omdat het sowieso een stuk veiliger en voordeliger is dan normale verlichting. Gloeilampen hebben bijvoorbeeld veel meer brandgevaren.

 

De voordelen van LEDverlichting:

Dat ledverlichting een stuk veiliger in gebruik is, is direct al een van de grootste voordelen. Daarnaast bespaar je aanzienlijk op je energierekening met ledverlichting. Ledverlichting is in eerste instantie wellicht een ‘’investering’’ voor sommige mensen, maar je verdient het binnen no time weer terug. Daarnaast is het aanbod aan ledverlichting de laatste paar jaren verdubbeld. Je hebt zo in zowel fysieke winkels als op online webshops veel meer keuze aan de kleur van de ledlampen, de hoeveelheid ledlampjes, de lengte van de verlichting enzovoort. Veel mensen kiezen ook voor verlichting die voorzien is van ledverlichting, omdat het een stuk beter is voor het milieu. Zo draag je dus gemakkelijk je steentje bij aan het milieu.

 

 Hier nog een keer de voordelen duidelijk op een rijtje weergegeven:

  • Ledverlichting is een stuk beter voor het milieu.

  • Met LEDverlichting bespaar je aanzienlijk op je energierekening.

  • LED-verlichting wordt een stuk minder warm, waardoor er ook minder brandgevaren bij komen kijken.

  • Led verlichting gaat een stuk langer mee, vergeleken met gloeilampen bijvoorbeeld.

 

https://kerstverlichting.nl/?s=ledverlichting