Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Over de nieuwe collectie

Over de nieuwe collectie

Je hebt bij ons de keuze tussen onderkleding met en zonder padding. Hierdoor is de collectie zowel geschikt voor veldspelers als keepers. Bij het productontwikkelingsproces hebben we feedback gekregen van onze ambassadors, waardoor de thermokleding is afgestemd op de wensen binnen de lijnen. Bij de onderkleding is gebruik gemaakt van vlakke naden, waardoor je geen last zult hebben van huidirritatie tijdens het spelen. De combinatie van materiaal en maatvoering zorgt voor een strakke, ergonomische en comfortabele pasvorm. De collectie is verkrijgbaar in vele maten en kleuren. De collectie bestaat uit zes verschillende soorten onderkleding: een lang shirt (zonder padding), een korte broek (zonder of met padding) en een lange broek (zonder of met padding).

Onderkleding: shirts

Ondershirts zijn ideaal om onder het trainings- of wedstrijdshirt te dragen tijdens koude weersomstandigheden en kunnen direct op de huid worden gedragen. Je hebt bij de thermoshirts de keuze tussen een lang shirt zonder padding en een lang shirt met padding. Beide shirts zijn voorzien van mesh-panelen die het zweet snel afvoeren en goed ventileren. Het ondershirt met padding is speciaal ontwikkeld voor keepers: op de plaatsen waar de impact van een val het hoogst is, is zachte padding aangebracht. Je vindt de padding op het ondershirt op de schouder, elleboog en ribben. Alle thermokleding is voorzien van muscle mapping, die je bij de ondershirts aan de binnenkant ter hoogte van de bicep vindt. Muscle mapping is materiaal in de lijn van de spieren en zorgt voor een betere doorbloeding. Ten slotte is het lange shirt met padding voorzien van een siliconen opdruk op de onderarm. Deze innovatie biedt jou als keeper ondersteuning bij het verwerken van de bal. Wanneer je de bal tegen je borst wil klemmen of wanneer je de bal van dichtbij op je onderarm geschoten krijgt, zorgt dit materiaal voor extra grip op de bal! Ideaal wanneer je met korte mouwen in de goal staat.

Onderkleding: broeken

Naast ondershirts vind je in onze nieuwe collectie ook thermobroeken. Je kunt kiezen voor een korte of lange variant, waarbij je bij beide soorten wederom de keuze hebt uit een broek zonder padding en een broek met padding. De korte variant is bij uitstek geschikt om als slidingbroek te dragen tijdens de training of wedstrijd. Zo voorkom je schaafwonden bij het maken van een tackle of bij het duiken. De korte broek met padding is speciaal bedoeld voor keepers. Deze broek is op de heupen voorzien van padding, om de impact van een val op de heupen te beperken. Alle broeken zijn voorzien van een brede elastische SKOR branded band rondom het middel, waardoor de broeken goed zullen aansluiten. De lange variant met padding bevat padding op de heupen en extra stevig materiaal op de knieën, waardoor je benen optimaal beschermd zijn. De lange variant zonder padding is geschikt voor veldspelers tijdens winterse dagen, maar wordt ook vaak gekozen door keepers. De broeken zijn in de lies allemaal voorzien van muscle mapping.

HOUSTON teamkleding

Onze thermokleding maakt onderdeel uit van de HOUSTON teamkleding-lijn. Deze lijn biedt jou en jouw team alle kleding die nodig is om te kunnen presteren op het veld. Denk hierbij aan trainingspakken, coachjassen en sportsokken. De teamkleding is individueel te bestellen, maar daarnaast is ook een samenwerking in verenigingsverband mogelijk. Op dit moment voetballen alle leden van de Maldense voetbalclub Juliana’31 bijvoorbeeld in onze teamkleding. De teamkleding is dan ook te voorzien van clublogo en nummer en is leverbaar in vele kleuren.

Onderkleding bestellen?

Je bestelt de onderkleding eenvoudig op onze site! Heb je nog vragen over onze nieuwe collectie thermokleding of de andere sportmaterialen die je op onze site vindt? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

https://skor.nl/