Verhuur vastgoed

Immo kantoor staat voor passie in de vastgoedmarkt. Met ons gedreven team zijn wij actief in verschillende regio’s met kantoren in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Vanuit het kantoor in Kortrijk krijg je een ruime persoonlijke regio toegewezen waar je als vastgoedmakelaar instaat voor het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille door actieve prospectie. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop in de lokale vastgoedmarkt en staat daarnaast ook in voor de verhuur van diverse panden. Je bent hét aanspreekpunt in jouw regio en begeleidt de klant doorheen het volledige vastgoedproces met als enige doel een tevreden klant als eindresultaat.

Ben jij commercieel, volhardend en heb je een grote passie voor vastgoed? Dan kan jij zeker jouw steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons kantorennet! 

Aanbod

Immo kantoor biedt jou een boeiende en vooral uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng. We streven naar een positieve samenwerking met jou als handelsagent en garanderen jou mooie toekomstperspectieven binnen onze groep. Je komt terecht in een bedrijf met een enorme dosis teamspirit en onbeperkte mogelijkheden tot opleiding, waardoor je je als individu zowel persoonlijk als professioneel ten volle kan ontwikkelen. Verder bieden wij je ook een competitief salarispakket aan.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/verhuur-vastgoed.html