Belinda web
Image default
Banen en opleidingen

Investeer nu in een cursus keuren elektrisch gereedschap voor uw bedrijf

Als u een medewerker binnen uw bedrijf de cursus keuren elektrisch gereedschap laat volgen dan kan deze medewerker in de toekomst alle apparaten binnen uw onderneming controleren aan de hand van de officiële NEN 3140 norm. Deze norm bevat alle criteria waaraan een apparaat moet voldoen om het veilig te kunnen gebruiken. De cursist leert met behulp van een apparatentester allerlei elektrisch gereedschap te controleren. De cursus keuren elektrisch gereedschap heeft zowel een theoretisch als praktijk deel.

Garandeer het veilig gebruik van elektrisch gereedschap door een regelmatige keuring

Door de cursus keuren elektrisch gereedschap te volgen leert u of uw medewerker hoe een apparaat moet worden getest volgens de bepalingen in de NEN 3140. Door een systematische keuring worden geen aspecten overgeslagen en is het risico op fouten dus minimaal. De cursus bevat zowel het keuren van apparaten op 230 volt als op 400 volt. Het is aan te raden om alle apparatuur regelmatig te keuren of te laten keuren. Hiermee voorkomt u ongelukken en ook een mogelijke boete van de Arbeidsinspectie als mocht blijken dat u als werkgever nalatig bent geweest. Natuurlijk moeten medewerkers er altijd zelf op letten dat zij een apparaat deskundig gebruiken.

Inschrijven voor de cursus keuren van elektrische apparaten

Wilt u zich inschrijven voor de cursus keuren elektrisch gereedschap? Kijk dan op de website van Omega Training & Inspectie. Hier vindt u informatie over de inhoud van de cursus. Ook ziet u op welke locaties in Nederland de cursus gegeven wordt. Als u wilt inschrijven dan kan dat direct online. U betaalt voor deelname slechts 199 euro per persoon (exclusief BTW). Het is ook mogelijk om een in company training te verzorgen, wilt u hier meer informatie over dan kunt u contact opnemen. De cursus duurt de gehele dag, voor een lunch wordt gezorgd.

https://omegatraining.nl/