Belinda web
Image default
Banen en opleidingen

Met een mode opleiding word je een ster in je vak

Het volgen van een mode opleiding is voor iedereen die werkzaam is in de modebranche een goede beslissing. Ook al werk je al langere tijd in de mode retail, er zijn altijd nieuwe dingen die je leert met een goede opleiding. Wil jij ook leren hoe je de klant nog beter kan adviseren in zijn of haar keuze? En wil je nog beter op de hoogte zijn van alle verschillende facetten van de modebranche? Een mode opleiding behandelt alles wat je wil weten van het modevak. Daardoor vergroot je jouw kennis op diverse gebieden en word je een succesvoller verkoper. 

In 5 dagen leer je hoe je een nog succesvollere verkoper wordt

Met de opleiding Mode Adviseur leer je in 5 dagen alles wat je nodig hebt om een succesvolle verkoper te zijn. Elke dag wordt er een module behandeld, te weten Textielwarenkennis, Visual Merchandising, Assortimentskennis, De Nieuwe Verkoper en Trends & Imago Styling. Bij deze laatste module leer je wanneer iets mode is en hoe een trend ontstaat. Ook worden zaken als pasvormen, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes besproken. Zo is elke dag van deze mode opleiding zeer gevarieerd en leer je bij over alle aspecten van de mode retail. 

Schrijf je in voor de opleiding Mode Adviseur en wordt een succesvol verkoper

Op de website van Detex Opleidingen vind je alle informatie over de opleiding Mode Adviseur. Zo kun je rustig nakijken of deze mode opleiding is wat jij zoekt. Wil je liever een meer specialistische opleiding volgen? Ook voor opleidingen gespecialiseerd in bijvoorbeeld jeans, schoenen, beschermende kleding en meer kun je hier terecht. Door de jarenlange praktijkervaring kun je vertrouwen op vakkundige trainers die je op enthousiaste wijze de kneepjes van het vak zullen leren. Zo kun je in de toekomst de klanten in uw winkel nog beter adviseren over hun kledingkeuze.

https://www.detex.nl/