Belinda web
Image default
Bedrijven

Met verse gember afvallen

Gember, misschien heb je er niet vaak van gehoord of ken je het alleen maar van de aziatische gerechten. Gember is echter enorm gezond en het is een echte multitasker die gebruikt kan worden voor verschillende soorten situaties. Je kan het gebruiken om stress , misselijkheid te verminderen of je zelfs meer alert te maken. Het middel heeft dus verschillende toepassingen en is daardoor enorm breed in te zetten. In deze blog ga ik meer vertellen over gember en de toepasssing ervan.

Gember , wat is dat?

Gember is een specerij uit het midden oosten dat vooral bekend is bij aziatische gerechten. De specerij wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant. Het specerij is niet enorm populair in het westen en dat komt door de bittere en nogal uitgesproken smaak Gember is echter wel enorm gezond en goed voor je. Zo heeft odnerzoek aangetoond dat gember hoge concentraties antioxidanten bevat. Deze antioxidanten bieden een goede bescherming tegen chronische ziektes. Onder andere mensen met artritis , fibromyalgie en andere ontstekingsziekten hebben daardoor veel baat bij het eten van gember.

 

Afvallen met Gember

Afvallen ? Met dit specerij? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar toch is het echt zo. Je kunt door gember te gebruiken veel kilo’s verliezen en heoft dan geen gebruik te maken van supplementen. Gemberthee kun je bijvoorbeeld gebruiken om een verzadigder gevoel te krijgen en daardoor minder te eten. Het gebruik van gemberthee zorgt er dus voor dat je eetlust afneemt en daardoor kun je dus vele kilo’s verliezen. Het gebruik van gemberthee voor afvallen, is een veel besproken methode die goede resultaten kan realiseren.Op internet zijn enorm veel reviews te vinden die aantonen dat het werkt en jer er mee kan afvallen. Het enige wat je ndoig hebt is gember en dit kun je bij je plaatselijke supermakt aanschaffen.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/