Brievenbusbanket.nl

Kerst 2020

De maand December staat voor de deur en het zal er dit jaar allemaal anders aan toe gaan dan normaal. Het meeste winkelen voor kerst cadeautjes zal dit jaar online gebeuren en volgens de bezorgbedrijven gaat er topdrukte ontstaan vlak voor de feestdagen. 

Bij brievenbusbanket.nl versturen we gebak per post met een persoonlijke boodschap, dit jaar hebben we voor Kerst 2020 speciaal twee soorten ambachtelijk gebak ontworpen dat we de hele maand December aanbieden. Over een week is dit Kerst Banket te vinden op onze website.

Kerst Pakket

U kunt als werkgever of manager een origineel en lekker cadeautje geven aan uw thuiswerkend personeel of collega’s. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en inspireer uw personeel of collega’s en steek ze een hart onder de riem in deze tijden.

Ook kunt u ervoor kiezen om contact met ons op te nemen voor een pakket op maat. Denk hier aan eigen logo op de kaartjes of doosjes, meerdere bedrijven gingen u al voor en waren erg tevreden.

Bestseller

Wat is dan ons best verkochte product? Bij uitstek een Combinatie Box, logisch ook  eigenlijk aangezien u hier meerdere soorten ambachtelijk gebak kan laten leveren in hetzelfde doosje.

U hoeft dus niet te kiezen maar kan alle vier onze soorten ambachtelijk gebak proberen, of binnenkort zelfs twee extra soorten in de maand December met ons speciale Kerst Banket.

https://www.brievenbusbanket.nl/content/17-kerst-cadeau