Belinda web
Image default
Bedrijven

Aandachtspunten bij aanschaf van een cinewall

Een cinewall kost een hoop geld en je wilt zeker weten dat je de juiste keus maakt als je er één aanschaft. Daarom hieronder ook een aantal punten waar je op moet letten als je een cinewall aanschaft. 

Op maat gemaakt

Een cinewall is een op maat gemaakte tv-wand of meubel. Deze tv-wand is ook vaak te zien in de woonkamer van woningen en daarom is het ook belangrijk dat de cinewall wordt gepersonaliseerd naar al uw wensen. Je kijkt hier de meeste dagen in huis toch tegen aan en het moet wel een cinewall zijn die bij je past.

Als u van plan bent een cinewall aan te schaffen let er dan ook op dat er genoeg keuze is om te personaliseren en uw cinewall zo te laten maken naar al uw wensen. Om een idee te geven wat de mogelijkheden zijn: Een toevoeging voor een sfeerhaard, belichting, geluidsinstallaties erin te verwerken, veel keus uit verschillende materialen en kleuren en opbergruimtes.

Zorg ook altijd dat er een monteur/designer langskomen om alles op te meten en met u alle mogelijkheden op locatie bespreekt. Een 3D is vaak ook heel belangrijk. Dit doe je zodat er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt voor als uw cinewall daadwerkelijk geplaatst wordt. Ook kan je hier de prijs van de cinewall bespreken. Prijzen van cinewalls varieren vaak door alle verschillende mogelijkheden, wat de één wilt, wilt de ander niet, dus bij dit gesprek is het belangrijk om een idee van de prijs te krijgen.

Cinewall deluxe

Bij Cinewall deluxe voldoen ze aan al deze bovenstaande eisen. Bij een belletje komen ze al snel langs en bespreken ze al uw wensen met u, er wordt nu een tekening gemaakt, krijgt de prijsopgave en met uw toestemming wordt deze nu geplaatst. Cinewall deluxe zit gevestigd op het adres P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere en is elke dag van 08:00 tot 20:00 bereikbaar op het nummer 06 21153337.