Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meet een persluchtlekkage en bespaar op uw kosten

Door een persluchtlekkage te meten, bespaart u op de kosten. Dat kan zelfs oplopen tot 80%! Heeft u een lekkage? Dan is het van belang dit zo snel mogelijk op te sporen. Dat laat u doen door een gespecialiseerd bedrijf. KDS is een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd. Dit is een onafhankelijk bedrijf en is VCA gecertificeerd. Een lekkage van perslucht zorgt voor onnodig hoge kosten. U kunt de kosten van de lekkage van perslucht terugdringen door tijdig de locaties van de lekkages in kaart te brengen. De kosten die u aan hen besteedt, verdient u gemiddeld in 40 dagen weer terug.

Inzicht in de kosten en besparingen

KDS biedt dan ook inzicht in de kosten van een persluchtlekkage en de besparingen die u kunt doen. U kunt wel duizenden euro’s besparen door de lekkages te laten opsporen door een gespecialiseerd bedrijf. Hebben ze de lekkages gevonden? Dan gaan ze ook meteen over op reparaties. Zo blijft u geen geld verliezen. Voor u is het natuurlijk fijn dat ze ook een heldere rapportage leveren. Voor en na de reparatie voorzien ze u ook van advies op maat om eventueel nóg meer te kunnen besparen. Daarnaast geven ze u inzicht in de kosten van perslucht per m³.

Waarom is een lekkage zo’n groot probleem?

Perslucht bestaat voor 90% uit warmte. Die warmte verdwijnt direct door de lekkages. Een klein rekensommetje vertelt ons dat u dan slechts 10% gebruikt! Daarom worden de kosten voor perslucht vaak verkeerd ingeschat. KDS houdt rekening met de kosten van perslucht per m³, maar ook met een lekkage en het verlies wat hierdoor optreedt. Door de kosten van de reparatie van een persluchtlekkage samen te nemen met de kosten van perslucht per m³, krijgt u een zeer duidelijk overzicht van uw totale kosten en besparingen. Ze hebben ook een prima nazorg. Na de reparatie controleren ze ieder lek nog een keer op reparatietijd.