Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een vluchtwegplattegrond ontwikkelen of de exploitatiekosten voor vastgoed van uw bedrijf beheren

DDC Consulting is een adviesbureau op het gebied van bouw en vastgoed en ontzorgt u compleet bij uw bouwkundige- of installatietechnische vraagstukken. De vakkundige expert met jarenlange ervaring voorzien u altijd van passend advies wanneer u te maken heeft met nieuwbouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop. Hierdoor wordt uw project een succes en wordt bouwen en beheren weer leuk. Bent u benieuwd naar welke diensten zij aanbieden? Lees dan verder.

Met een vluchtwegplattegrond snel en veilig het gebouw verlaten in geval van nood

In het geval van brand of een ander incident wilt u natuurlijk de aanwezigen in uw gebouw informeren op welke manier zij het gebouw veilig en zelfstandig kunnen verlaten. Als onderdeel van het ontruimingsplan is een ontruimingsplattegrond of vluchtwegplattegrond van groot belang. Aan de hand van de plattegronden kunnen de aanwezigen kennis nemen van wat zij in een dergelijke situatie moeten. Een vluchtwegplattegrond dient ook aan personen die géén veiligheidskunde achtergrond hebben duidelijk te maken hoe het gebouw kunnen verlaten. Daarvoor is het belangrijk dat de informatie in begrijpelijke taal geschreven is, zodat deze goed en snel wordt begrijpen in noodsituaties. DDC Consulting tekent voor uw gebouw duidelijke vluchtwegplattegronden.

Houd de exploitatiekosten voor vastgoed zo laag mogelijk

Als projectontwikkelaar wilt u natuurlijk de exploitatiekosten voor vastgoed zo laag mogelijk houden. Onder deze exploitatiekosten vallen onder andere afschrijvingen en belastingen, maar ook rente en verzekeringen vallen hieronder. DDC Consulting helpt u inzicht te krijgen in de exploitatiekosten van uw bedrijf. Met hoog opgeleide professionals en jarenlange ervaring is DDC uitstekend in staat om de exploitatiekosten van uw vastgoed inzichtelijk te maken en deze zo laag mogelijk te houden. Dit doen zij door onder meer door:

  • Het opstellen en voeren van een onderhoudsstrategie
  • Het voeren van energiebeheer
  • Het opstellen van onderhoudskostenplanningen
  • Ondersteuning te bieden bij het opstellen van een SLA (Service Level Agreement)

Neem voor meer informatie contact op

Bent u geïnteresseerd in de diensten van DDC Consulting? Neem dan contact op met de specialisten.