Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Rijplaten verhuur bij dé specialist

Wilt u rijplaten huren? Bijvoorbeeld om een bouwplaats of zandweg goed berijdbaar te maken voor zware voertuigen? Of heeft u rijplaten nodig om toegangswegen naar een evenemententerrein te creëren? Schakel dan de specialisten van Verbruggen-Volkel in, gevestigd in Uden. Dit bedrijf regelt kraanverhuur en bijzonder transport, maar het bedrijf doet ook aan verhuur van rijplaten. Dit bedrijf levert al meer dan 35 jaar rijplaten aan diverse klanten. De medewerkers kunnen u dan ook uitstekend adviseren over welk type rijplaten u het best kunt huren voor uw toepassing. Daarnaast kunt u ervan op aan dat de rijplaten van uitstekende kwaliteit zijn en veilig naar uw locatie getransporteerd worden. Verbruggen-Volkel is namelijk VCA-gecertificeerd en is aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport en Transport Logistiek Nederland.

Rijplaten huren voor uw bouwproject of evenement

Op bouwplaatsen zijn rijplaten noodzakelijk om een stevige ondergrond te creëren waarop kranen, cementwagens en andere zware voertuigen gemakkelijk kunnen rijden. Ook beschermen de platen de grond op de bouwplaats tegen beschadigingen die de werkzaamheden kunnen veroorzaken. Daarnaast maken rijplaten een evenement bereikbaar voor machines, auto’s en bezoekersdoor als toegangsweg te functioneren. Zo wordt het grasveld, dat vaak wordt gebruikt voor evenementen, beschermd tegen beschadiging. Bovendien zorgen rijplaten ervoor dat, in geval van nood, hulpdiensten snel het terrein kunnen betreden. Dan heeft u natuurlijk wel veilige rijplaten nodig. Neem daarom contact op met Verbruggen-Volkel om gebruik te maken van de service voor verhuur van stevige rijplaten.

Veilige platen en deskundige plaatsing ervan

Bij Verbruggen-Volkel kunt u rijplaten in diverse formaten huren, zodat de platen precies passen op uw evenement of bouwlocatie. Alle rijplaten hebben trekogen of gaten en afgeronde hoeken, zodat de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers gegarandeerd is. Naast een betrouwbare rijplaten verhuur, zorgen de specialisten van dit bergings- en transport bedrijf er ook voor dat uw rijplaten professioneel vervoerd en gelegd worden. Zo weet u zeker dat de platen perfect liggen en veilig betreden kunnen worden door voertuigen en bezoekers.