Belinda web
Image default
Sport

Medailles bestellen voor tal van evenementen

Wist je dat er jaarlijks buiten reguliere sportevenementen zoals de Nijmeegse vierdaagse en de Rotterdamse marathon, nog eens 600 evenementen worden georganiseerd? En dan hebben we het nog niet eens over de ruim 19.000 bedrijfsevenementen die per jaar worden georganiseerd! Aan evenementen geen gebrek dus. Nu nog de juiste prijzen die passen bij al deze verschillende evenementen. Door medailles of sportbekers te bestellen betrek je bezoekers meer bij het evenement en stimuleer je zowel onderlinge competitie als samenwerking.

De juiste sportbekers en medailles bestellen voor jouw evenement

Hoe zorg je er nu voor dat je de juiste trofeeën krijgt voor jouw evenement? Voetbalmedailles zet je natuurlijk in voor een voetbaltoernooi en hockey prijzen voor een hockeywedstrijd maar zelfs bij sport specifieke prijzen heb je veel keuze. En wat nu als de voetbalmedailles die je tegenkomt niet aansluiten bij je smaak of het type evenement? Een voetbaltoernooi kun je namelijk als club organiseren, maar ook als bedrijfsevenement of bijvoorbeeld als branchetoernooi in de horeca. En dan heb je nog de keuze uit sportbekers, kampioensschalen, beelden en medailles. Met zoveel keuze kost het een hoop tijd om de juiste prijzen te vinden voor jouw evenement.

Stel je medailles of sportbekers zelf samen

Een oplossing is om medailles of sportbekers te bestellen die je zelf samenstelt. Voor een bedrijfsevenement heb je immers andere prijzen nodig dan voor een sporttoernooi. Van het lint tot de opdruk, zelfs een persoonlijke boodschap, je bepaalt zelf hoe de sportbekers of medailles eruit komen te zien. Zo ben je niet gebonden aan voetbalmedailles of andere sport specifieke prijzen en stem je een sportbeker of medaille helemaal af op jouw wensen. Hoe dat werkt? Kinderlijk eenvoudig! Kijk zelf maar!

Hoe je zelf de prijzen voor je evenement samenstelt

Tijdens het bestelproces kies je de medailles, sportbekers of andere prijzen die je mooi vindt. Staat er niet tussen wat je zoekt? Dan is het bestellen van blanco medailles en sportbekers een optie. Op de productpagina selecteer je zelf een afbeelding of je geeft een eigen afbeelding in. Daarna kies je voor een persoonlijke boodschap die op de achterzijde van de medaille of op de voet van de sportbeker wordt afgedrukt. Zo simpel is het. Het personaliseren van medailles en sportbekers kost je maar een paar minuten en je kunt ze direct bestellen.

Eenvoudig bestellen bij Budgettrophy.com

Op deze website vind je een enorme collectie aan voetbalmedailles, hockey prijzen, glazen beelden en tal van andere prijzen voor iedere sport. Op al deze sportprijzen kun je een persoonlijke boodschap laten afdrukken. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende blanco medailles en sportbekers die je helemaal zelf kunt samenstellen. Is dat gelukt, dan is je bestelling in een mum van tijd geplaatst. En omdat de productie bij deze leverancier in eigen beheer is, ligt alles op voorraad en ben je in veel gevallen goedkoper uit dan bij andere aanbieders.