Belinda web
Image default
Dienstverlening

Laat u traprenovatie uitvoeren door een betrouwbare specialist

Heeft u een verouderde trap die een vernieuwing kan gebruiken? Laat uw traprenovatie uitvoeren door een betrouwbare specialist als Stairz Traprenovatie. Deze expert staat voor u klaar in zowel Nederland als België. U zult de voordelen van een traprenovatie zeker ervaren wanneer u dit bedrijf inschakelt. Kies voor een trap met geluidsdemping zodat u geluidloos van boven naar beneden kan lopen. Handig wanneer u in een huishouden leeft waar verschillende ritmes langs elkaar leven. Ook kunt u de trap extra veilig maken door een antislip toplaag aan te laten brengen op de traptreden. Dit zorgt voor een veilig gevoel wanneer kinderen op de trap lopen of wanneer u gehaast de trap af loopt. Vraag naar de mogelijkheden en kosten door contact op te nemen met deze specialist.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werking?

Traprenovaties kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Iedere woning beschikt over een ander formaat trap waardoor Stairz Traprenovaties service op maat aanbiedt. Gaat het om een dichte houten trap? Of beschikt uw huis juist over een open betonnen trap? Welk onderdeel ook om een renovatie vraagt, er wordt altijd een passende mal gemaakt. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Met speciale mallen kunnen de producten op het juiste formaat worden nagemaakt. Zo weet u zeker dat de gerenoveerde trap over een perfecte pasvorm beschikt. Na een nauwkeurige montage wordt uiteraard alles nogmaals goed gecontroleerd. Wanneer u kiest voor laminaatdelen worden deze met behulp van een speciale polyurethaanlijm bevestigd. Deze lijm zorgt voor een demping van het loopgeluid. Ook aan de afwerking wordt veel tijd besteed. Door alles netjes te kitten en schoon te maken, kunt u na montage genieten van het eindresultaat.

Bespaar kosten op een traprenovatie

Met een renovatie geniet u langer van uw oude trap. Maar daarnaast bespaart een traprenovatie ook kosten. U hoeft immers geen volledig nieuwe trap te laten bouwen. Kies uit een uitgebreid aanbod met diverse soorten overzettreden zodat uw nieuwe trap een andere uitstraling krijgt. Zo sluit het eindresultaat perfect aan bij uw interieur. Neem contact op met deze expert en ontdek de verschillende mogelijkheden.