Belinda web
Image default
Dienstverlening

Rijplaten verhuur door een expert

Wilt u rijplaten huren om uw bouwplaats goed bereikbaar te maken voor vrachtwagens en andere zware voertuigen? Of heeft u rijplaten nodig om toegangswegen naar een festival- of evenemententerrein begaanbaar te maken? Dan bent u bij Verbruggen-Volkel aan het juiste adres. Naast kraanverhuur en bijzonder transport, kunt u bij dit bedrijf namelijk ook terecht voor de verhuur van rijplaten. Al deze diensten levert dit bedrijf al meer dan 35 jaar, waardoor de medewerkers zeel veel ervaring hebben met alle mogelijke soorten van transport. Zij weten alles van rijplaten en wanneer u deze komt huren, adviseren zij u graag over welke platen voor uw toepassing het meest geschikt zijn.

Eenvoudig rijplaten huren voor uw bouwproject of evenement

Op bouwplaatsen zijn rijplaten noodzakelijk. Dit omdat er een stevige ondergrond mee gemaakt kan worden, waarop kranen, cementwagens en andere zware voertuigen gemakkelijk kunnen rijden. Ook beschermen de platen de grond op de bouwplaats tegen beschadigingen. U kunt echter ook rijplaten huren voor uw evenement. Door als toegangsweg te functioneren, maken rijplaten een evenement namelijk bereikbaar voor machines, auto’s en bezoekers. Zo wordt het grasveld, dat vaak wordt gebruikt voor evenementen, beschermd tegen vertrapping. Bovendien zorgen rijplaten ervoor dat, in geval van nood, hulpdiensten het terrein snel en gemakkelijk kunnen betreden. Voor veilige rijplaten neemt u het best contact op met Verbruggen-Volkel, want dan kunt u gebruikmaken van een volledige service voor verhuur van stevige rijplaten.

Meer dan alleen rijplaten verhuur

Bij enkel verhuur van rijplaten houdt het bij Verbruggen-Volkel niet op. Wanneer u rijplaten huurt bij deze specialist, worden deze ook netjes bij u afgeleverd. Hiervoor heeft dit bedrijf de beschikking over een oplegger, zodat de rijplaten die u wilt huren netjes worden afgeleverd. Met de oplegger worden uw rijplaten gegarandeerd zonder beschadigingen bij u bezorgd en kunnen ze na uw bouwproject of evenement weer veilig worden opgehaald. Door het inschakelen van deze specialist wordt het organiseren van een evenement, of het regelen van de randzaken rondom een bouwproject, wel heel eenvoudig!