Belinda web
Image default
Dienstverlening

De beste wasserij in Rotterdam om uw kleding schoon te krijgen

Uw vieze kleding blijft zich almaar opstapelen in uw woning, maar uw wasmachine doet het niet, u heeft er geen zin in óf u heeft er geen. Dan biedt een wasserette u uitkomst. Uw waardevolle textiel wordt grondig gereinigd bij wasserette Easy Wash. Volledig gespecialiseerd zorgt deze wasserij in Rotterdam voor het schoon krijgen van al uw kleding. Niet alleen voor uw katoenen kledingstukken, maar ook wanneer u kasjmier, suède of dekbedden wilt reinigen bent u bij Easy Wash aan het juiste adres.

De aangeboden full-service diensten

Kom langs in de vestiging en was uw kleding eenvoudig zelf. De wasmachines staan klaar voor gebruik bij onze wasserij in Rotterdam, in de buurt van het Zuidplein. Dan neemt u ondertussen ontspannen een kopje koffie op het terras of duikt u de winkelstraat in. Naast de selfservice biedt Easy Wash u ook de full-service diensten aan. Geef uw vuile wasgoed af bij de balie en zij zorgen ervoor dat u het de volgende dag gewoon weer schoon bij hen ophaalt. U krijgt uw wasgoed weer compleet gereinigd met een heerlijke geur terug, terwijl u tijd over houdt voor andere dingen. Ideaal! Heeft u weinig tijd om uw was op te komen halen? Dan laat u dat toch gewoon doen. Maak gebruik van de haal- en breng-service en de was wordt voor u opgehaald. Heerlijk fris en gladgestreken wordt het dan weer naar u toe gebracht. Dat bespaart uzelf een hoop tijd en moeite.

Uw wasjes draaien bij Easywash

Bij deze wasserij in Rotterdam staat de nieuwste apparatuur van Miele voor u klaar voor een stralend resultaat. Door de ingebouwde soft-care trommels slijt uw kleding minder snel en wordt het nóg schoner. Gegarandeerd een uitstekende reiniging in minder dan drie kwartier, waarbij er gekozen kan worden om het nog twaalf minuten te drogen. Vouw uw kleding vervolgens op middels de grote vouwtafels en schuif het thuis zo in uw kast.

https://easywash.nl/