Belinda web
Image default
Dienstverlening

Opgeknapte tweedehands meubels voor designliefhebbers

Bij Klaver Modern Wonen worden tweedehands meubels opgeknapt en omgetoverd tot fraaie designmeubelen, die niet meer van nieuw zijn te onderscheiden. De meubels worden volledig opgeknapt, waardoor ze een nieuw leven wordt geschonken. Uiteraard worden hier enkel meubels voor uitgekozen, die nog dusdanig van goede kwaliteit zijn, dat ze een dergelijke transformatie kunnen doormaken. Elk tweedehands meubel gaat er weer als nieuw uitzien en wordt zo onderdeel van een heuse designerscollectie. De meubelstukken zijn online te vinden, maar kunnen ook in de grote woonwinkel in Ermelo worden bewonderd.

Focus op kwaliteit bij tweedehands meubels

Klaver Modern Wonen zet gedegen vakmanschap in om alle meubelstukken met alle zorgzaamheid te bewerken. 40 jaar ervaring in het transformeren van diverse tweedehands meubels geeft u de garantie dat de vernieuwde meubelstukken van uitstekende kwaliteit zijn en een heuse aanwinst voor elk interieur. U kunt nog jarenlang van uw aankoop genieten, juist omdat de meubelen in uitstekende staat verkeren en eigenlijk als nieuw aanvoelen. U ontvangt een uitstekende service, waarbij u door het gehele proces van de aankoop van uw nieuwe meubelstukken wordt begeleid. U kunt rekenen op passend advies en een meubelstuk dat uitstekend bij uw persoonlijke stijl past. Met vakmanschap worden de meubels vervolgens voor u bewerkt en vervaardigd.

Eigen keuze in design van tweedehands meubels

Alle tweedehands meubels die u bij Klaver Modern Wonen vindt, zijn compleet vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Het binnenwerk, de vulling en de bekleding zijn allemaal onder handen genomen, waardoor er een heuse transformatie plaatsvindt. U kunt rekenen op een prachtig ontworpen design meubelstuk, waar veel zorg en aandacht aan is besteed. Het mooie is dat uzelf uiteraard kunt kiezen welke kleuren de stoffen moeten zijn, waarmee u de meubels wilt bedekken. Zo past het meubelstuk zonder twijfel prachtig in uw persoonlijke interieur. Bovendien kunt u rekenen op aantrekkelijk prijzen voor topkwaliteit.

https://klavermodernwonen.nl