Belinda web
Dienstverlening

Wilt u een beursstand huren voor een evenement?

Wilt u een beursstand huren voor een beurs of een evenement dat eraan zit te komen? Een goed ontworpen beursstand is een visitekaartje voor uw bedrijf en helpt u zich te onderscheiden op elke beurs. Het is natuurlijk wel van belang met uw stand op te vallen op een manier die bij u past. Daarom is een gepersonaliseerde beursstand huren voor u wellicht een aantrekkelijke mogelijkheid.

Liever geen doorsnee beursstand

Bovendien is de tijd van vier planken op twee schraagjes wel voorbij. U wilt graag dat uw stand uw persoonlijkheid en het karakter van uw bedrijf uitstraalt en bovendien de aandacht trekt. Bij Outstand hebben ze dat goed begrepen. U kunt bij hen terecht om een standaard -maar niet doorsnee- beursstand te huren, of u huurt een maatwerk design beursstand die helemaal naar uw wensen ontworpen is. Samen met de professionals van Outstand ontwerpt u de ideale beursstand of u draagt uw eigen ontwerp aan en zij voeren hem voor u uit.

Van concept tot realisatie

Een groot voordeel van een beursstand huren bij Outstand is daarbij dat u bij hen terecht kunt voor het hele proces. Van het op papier zetten van de ideeën tot het uitwerken van een 3d-model tot het op locatie opbouwen van de stand: u bent verzekerd van een zorgeloze beurservaring met een professionele stand waarmee u opvalt en professionaliteit uitstraalt.

Heeft u al een stand?

Heeft u al een stand, maar wilt u wat aanpassingen maken of een keer een andere inrichting? Uiteraard is het ook mogelijk om aanverwante artikelen te huren om uw bestaande stand aan te kleden of uit te bouwen. Er is een ruime selectie aan verlichting, apparatuur of meubilair die u kunt huren voor uw beursstand. Zo kunt u goed voor de dag komen.

https://outstand.nl

Gerelateerde artikelen

Vind een boekhoudkantoor in Hilversum voor uw administratie

Een accountant in Tilburg is er voor u

Deze stomerij in Bussum laat uw kleding weer stralen