Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Promotieartikelen met uw eigen ontwerp laten bedrukken

Staat u binnenkort op een beurs en zoekt u pakkend promotiemateriaal? Dan is het logisch dat u een betrouwbare firma in de arm neemt. Het is immers essentieel dat u tijdens een beurs of ander evenement opvalt en in het oog springt van de beursganger. U zit bij Promotie.nl ongetwijfeld goed. Hier heeft u de mogelijkheid om uw slogan, bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp op promotieartikelen te laten bedrukken met een van de verschillende technieken. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van deze drukspecialist.

Kies uit sleutelhangers, zonnebrillen, USB-sticks en ander promotiemateriaal

Voordat u een specialist in het bedrukken van promotieartikelen benadert, stelt u zichzelf vast de volgende vraag: ‘wat kan ik zoal laten bedrukken?’. Het antwoord daarop is ‘vrijwel alles’. Wat voor promotiemateriaal u ook nodig heeft voor een beurs of ander evenement, er is altijd wel iets dat bij u past. Denk hierbij aan clips, kleding, zonnebrillen, tassen, waterflessen, sleutelhangers, USB-sticks en meer. Naast dat het assortiment erg breed is, kunt u zowel kleine als grote orders plaatsen. Wel zo fijn, nietwaar?

Verschillende druktechnieken

Welke druktechniek gebruikt wordt, is deels afhankelijk van het type promotiemateriaal dat u wilt gebruiken. Bij Promotie.nl ontvangt u advies over de juiste techniek voor uw promotieartikelen. Het bedrukken van een USB-stick heeft een andere techniek nodig dan het bedrukken van kleding of een drinkfles. Deze specialist kan zeefdrukken, tampondrukken, blinddrukken, transferdrukken, borduren, etsen, foliedrukken en lasergraveren.

Ook hét adres voor relatiegeschenken

U wilt promotiemateriaal voor een beurs bedrukken. Wist u dat u dan ook direct relatiegeschenken kunt laten bedrukken? Met relatiegeschenken maakt u een goede indruk tijdens een beurs of gewoon op kantoor bij relaties en potentiële klanten. Wilt u meer weten over promotieartikelen bedrukken of heeft u vragen over specifieke producten? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Promotie.nl om de mogelijkheden te bespreken.