Belinda web
Image default
Computers / Internet / Searching

Een website: het zakelijke online visitekaartje

Wanneer je wil reserveren voor een tafeltje in een restaurant, gebeurt dat nu allemaal online. Via de website van een onderneming kun je de reservering plaatsen, waarna je een bevestigingsmailtje ontvangt van het desbetreffende bedrijf. Ook voor het maken van een afspraak word je nu regelmatig doorverwezen naar de website of app van de onderneming. Daarnaast kopen we steeds liever kleding en andere producten online, zodat we geen tijd meer vrij hoeven te maken om naar de winkel te haasten. Kortom, een website en webshop zijn tegenwoordig onmisbaar voor een onderneming.

Edit4U houdt zich al lange tijd bezig met het bouwen van websites en ontwikkelen van apps voor diverse ondernemingen. Wij zorgen ervoor dat de applicatie aansluit op de wensen van eindgebruikers en laten de websites voldoen aan de huidige conventies van dit online visitekaartje. De website, webshop en app stralen namelijk uit waar de onderneming voor staat. Ben jij als ondernemer handig met computers, maar beschik je niet over de juiste kennis om een eigen website of applicatie te ontwikkelen? Laat deze dan door Edit4U realiseren! Wij kennen de kneepjes van het vak en weten precies hoe een professionele website bewerkstelligd moet worden. Desondanks gaan wij graag met jou in gesprek om de strategie, missie en visie van jouw onderneming te bespreken en door te nemen. De website, webwinkel of app moet hier namelijk volledig op aansluiten om het juiste publiek te kunnen bereiken.

Beschikt jouw bedrijf nog niet over een website, webshop of app? Dan wordt het hoog tijd om de hulp van Edit4U in te schakelen! Wij denken graag met je mee over een uniek websiteontwerp om zo de perfecte website te kunnen realiseren voor jouw onderneming. Bij ons ben je zeker aan het juiste adres als je een zakelijke website laten maken of app laten maken wil.

https://www.edit4u.nl/