Belinda web
Image default
Winkelen

Een watermatras op maat vindt u in deze winkel

HDW staat voor ‘Het Dolfing Waterbed’. Onder deze merknaam levert de HDW Shop een serie watermatrassen van hoge kwaliteit, geheel geproduceerd op Hollandse bodem. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft de HDW Shop een bijzonder goede reputatie als waterbeddenspecialist. U heeft keuze uit vijf verschillende modellen en vele opties, waardoor u een watermatras vindt dat geheel voldoen aan uw persoonlijke wensen. Dit zal uw nachtrust zeker bevorderen.

De voordelen van een watermatras

Een watermatras is een goed begin voor een gezonde nachtrust en kent een aantal voordelen, die u bij een ander soort matras mist. Uw ruggengraat en spieren worden perfect ondersteund en krijgen de ontspanning die ze nodig hebben. Bovendien heeft een watermatras een gunstig effect op de bloedsomloop. De gelijkmatige verdeling van de druk zorgt ervoor dat u minder snel zult draaien en dus minder vaak wakker wordt. De kwaliteit van uw slaap verbetert en u zult uitgerust en soepel opstaan.

Verschillende watermatrassen

Bij de watermatrassen van de HDW Shop heeft u keuze uit zes breedtes en drie lengtes. Er zijn hardside en softside watermatrassen. De hardside matrassen zijn de klassieke waterbedden, die in een harde ombouw liggen en zo optimaal gesteund worden. De softside watermatrassen liggen óp de ombouw en hebben een zachte schuimrand, die perfect isoleert. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt door het verwarmingselement en hoeft er minder water in het matras. U kunt kiezen voor een watermatras dat uit één deel bestaat. Dit matras is voordeliger in prijs, omdat er maar één verwarmingselement nodig is. Een watermatras met twee kernen heeft als voordeel dat de temperatuur van beide helften afzonderlijk regelbaar is.

Uw persoonlijke watermatras

Door deze vele mogelijkheden en opties kunt u een watermatras samenstellen dat geheel aan uw wensen voldoet. Wat betreft maat, rand en aantal waterkernen is de keuze geheel aan u. Daarnaast wordt het type verwarmingselement en stabiliteitsniveau aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Het matras wordt snel geleverd en geplaatst door vakmensen. Uw persoonlijk samengestelde watermatras kan al binnen drie tot zes werkdagen voor u worden geproduceerd en bezorgd. Zo heeft u uw nieuwe matras snel in huis.

https://www.hdwshop.nl