Belinda web
Image default
Groothandel

Een mooie gaasmat voor uw dierenverblijf

Bent u op zoek naar een mooie gaasmat om een dierenverblijf mee te maken? Bij de Afrasteringspecialist vindt u zeker de gaasmat waar u naar op zoek bent. Voor een dierenverblijf is het mogelijk dat uw wensen voor het gaas zeer uiteen lopen. Gaat het bijvoorbeeld om de buitenomheining die gemaakt moet worden, of een uitloop voor het konijnenhok? Eén en ander heeft nogal invloed op de maaswijdte van de gaasmat. Waar u voor een afrastering een grotere maaswijdte kiest, kan dit voor konijnen juist te groot zijn. Zij ontsnappen namelijk door een grotere maaswijdte. Daarom heeft u bij de Afrasteringspecialist een grote keuze aan verschillende soorten gaasmatten.

Wat voor gaasmatten vindt u bij deze specialist?

Bij de Afrasteringspecialist zijn er vier verschillende soorten gaasmat in het assortiment.

  • Het Eurofence tuingaas heeft sterke dubbele boven- en onderdraden. Dit maakt het gaas zeer geschikt voor afrastering aan een slootkant.
  • Daarnaast is er volièregaas verkrijgbaar. Dit wordt uiteraard voor volières gebruikt en ook voor schanskorven is het een geschikt gaas. Daarnaast is dit gaas geschikt om afrasteringen voor kippen en eenden te maken.
  • Een iets dunner gaas in het assortiment is schapengaas. Daarentegen is het wel erg sterk en niet te hoog van prijs.
  • Tot slot is er harmonicagaas verkrijgbaar. Doordat dit gaas zeer sterk is, is het lastig te monteren. Het materiaal wordt niet veel gebruikt, maar is op verzoek te bestellen.

Welke gaasmat past bij uw gebruiksdoel?

De medewerkers van de Afrasteringspecialist adviseren u graag over welk gaas u het beste kunt gebruiken bij uw dierenverblijf of andere bouwwerk. Vrijwel al het gaas is stekloos, wat inhoudt dat er geen scherpe punten aan zitten waar dieren of kinderen zich aan kunnen verwonden. Naast gaasmatten is er bij de Afrasteringspecialist een groot aanbod verkrijgbaar van alles wat u nodig heeft voor uw (toekomstige) dieren. Van kant-en-klaar dierenverblijf tot bodembedekkers en dierenvoer – u vindt het hier allemaal.

https://www.afrasteringspecialist.nl