Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hoogwerker voor verschillende werkhoogtes kopen

Als u voor uw werkzaamheden op zoek bent naar een hoogwerker, kan Kwak Hoogwerkers u zeker verder helpen. Dit bedrijf levert hoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN. Het zijn machines van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Op de website vindt u een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte hoogwerkers en kunt u via filters gemakkelijk zoeken naar het type machine dat u zoekt. Er zijn hoogwerkers die u kunt kopen en gebruiken voor diverse werkhoogtes, sommige zelfs tot 90 meter. De toepassing waarvoor u de hoogwerker wilt kopen, bepaalt welke machine het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Demonstratie op locatie mogelijk

Naast een bedrijf dat kwaliteit levert, is Kwak Hoogwerkers het adres voor uitstekende service. Voor persoonlijk advies of vragen, kunt u gemakkelijk telefonisch contact opnemen. De medewerkers zijn door regelmatige bijscholing door de fabrikant altijd op de hoogte van de laatste mogelijkheden. Een hoogwerker kopen is een belangrijke investering. Als u wilt, kan er een demonstratie gegeven worden op uw eigen werklocatie, zodat u met eigen ogen kunt zien wat de machine in zijn mars heeft. Kwak Hoogwerkers garandeert u de hoogwerker die perfect past bij de toepassing die u wilt.

U wordt geleerd om te gaan met de hoogwerker indien gewenst

Een hoogwerker bij dit bedrijf kopen stopt niet bij de levering. U leert namelijk ook veilig en efficiënt met de machine te werken. Op de afleveringsdag krijgen u en uw medewerkers een gebruikersopleiding, zodat u de hoogwerker perfect leert bedienen. Ook nieuwe medewerkers kunnen later deze opleiding alsnog volgen. Zo weet u zeker dat er altijd veilig en volgens de regels gewerkt zal worden. Kwak Hoogwerkers zorgt dat de machine in optimale conditie blijft. Jaarlijks worden er één of meerdere veiligheidsinspecties uitgevoerd en krijgt de machine preventief onderhoud.

Eigen serviceafdeling voor onverwachte problemen of storingen

Dankzij de gebruikersopleiding en het gebruiksgemak zijn de hoogwerkers eenvoudig te bedienen. Toch kan het gebeuren dat iets niet helemaal duidelijk is. U kunt dan altijd contact opnemen met de serviceafdeling. De gekwalificeerde medewerkers kunnen in veel gevallen al via telefonisch support een oplossing bieden. Ook bij een storing kunt u direct bellen. Via een innovatief detectiesysteem kan de storing gemakkelijk worden opgespoord en verholpen. Zo kunt u snel weer aan het werk en gaat er geen kostbare tijd verloren.

https://www.kwak.nl/