Belinda web
Image default
Bedrijven

Beveilig uw pand met systemen voor toegangscontrole

Privacy en beveiliging worden steeds belangrijker. Dit komt door aangescherpte wet- en regelgeving, maar ook door vraag vanuit de maatschappij zelf. Mensen willen zich veilig voelen, zeker op hun werkplek. U doet er dan ook goed aan om te investeren in mechanismen voor toegangscontrole. Met deze systemen zorgt u ervoor dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw pand en dus ook uw medewerkers niet kunnen lastig vallen. Ook voorkomt het diefstal en privacy schending. Bij dormakaba kunt u kiezen uit verschillende systemen voor toegangscontrole. Denk bijvoorbeeld aan elektronische cilinders en kaartlezers.

Een ideaal systeem voor toegangscontrole

Een van onze beste technieken voor toegangscontrole is de dormakaba SAP Access Control. Met dit systeem integreert u het beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals direct in SAP en kunt u de toegangsautorisaties in SAP toekennen. Door de geïntegreerde toegangscontrole kunt u de volgende drie vragen duidelijk beantwoorden:

  • Welke medewerker heeft toegang tot welke afdelingen?
  • Op welke weekdagen heeft deze medewerker toegang?
  • Op welk tijdstip heeft deze medewerker toegang?

Hoe werkt dit systeem?

Door de tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen kunt u snel en eenvoudig de toegangsrechten van uw medewerkers definiëren en wijzigen. Hierbij worden de dormakaba-terminals in willekeurige zones gegroepeerd. Deze terminals vormen de basis voor het aanmaken van de toegangsprofielen die uit een of meer zones en tijdprofielen bestaan. Bij de toekenning van de toegangsprofielen aan een persoon wordt de consistentie van de toegangsautorisatie aan de terminal opnieuw gecontroleerd. Hierdoor zijn fouten nagenoeg uitgesloten. Als iemand een ruimte binnen wil gaan, wordt aan de hand van de gegevens op zijn of haar badge gecontroleerd of dit mag. Heeft de persoon niet de juiste autorisatie? Dan gaat de deur niet open.

Ga voor een optimale beveiliging!

De dormakaba SAP Access Control is geschikt voor alle bedrijven die met toegangscontrole hun medewerkers willen beschermen en onbevoegde toegang of spionage willen voorkomen. Heeft u interesse? Neem dan zeker contact op met dit bedrijf en laat u informeren over alle mogelijkheden.

https://www.dormakaba.com/nl-nl