Belinda web
Bedrijven

Het grootste aanbod Ford bedrijfswagens

Ardea Auto heeft als grootste Nederlandse Ford dealer de meeste keuze in Ford bedrijfswagens. Voor iedere ondernemer is er een Ford bedrijfswagen te vinden. Zowel voor ZZP’ers, die alleen een bedrijfswagen voor zichzelf nodig hebben, als ondernemers die een compleet wagenpark willen samenstellen zijn er mogelijkheden genoeg. De ervaren accountmanagers staan voor u klaar met advies voor Ford bedrijfswagens op maat. Voor een kennismaking kunt u terecht in één van de zestien vestigingen, maar een gesprek op uw locatie is ook mogelijk.

Ford bedrijfswagens met een plus

Ardea Auto helpt ondernemers graag op weg. Naast passend advies over de Ford bedrijfswagens die het beste bij uw onderneming passen, zijn er extra diensten waar u gebruik van kunt maken, zoals wagenparkbeheer, leasemogelijkheden, bedrijfswagen inrichting en tijdelijk verhuur. U kunt uw bedrijfswagen financieren met een uitstekende regeling van Ardea Auto. Deze financiering wordt afgestemd op uw mogelijkheden. U wordt economisch eigenaar van de auto en bepaalt zelf de looptijd van de financiering.

Ardea Auto als vertrouwd adres

De geschiedenis van Ardea Auto gaat al zo’n 90 jaar terug. U bent dus verzekerd van veel kennis en ervaring in de levering van uw Ford bedrijfswagens en occasions. In de zestien vestigingen verspreid over Noord-Holland en Zuid-Holland staan deskundige medewerkers voor u klaar. Naast kwaliteit en service vindt Ardea Auto klantvriendelijkheid erg belangrijk. Zij komen daarom graag persoonlijk met u in contact. Het bedrijf houdt zich bezig met duurzaam ondernemen en heeft daarmee oog voor mens en milieu. Ook voor Ford occasions kunt u bij Ardea Auto terecht.

 

De beste selectie Ford occasions

Als grootste Ford dealer van Nederland heeft Ardea Auto ook een uitgebreid aanbod Ford occassions . Dit zijn auto’s die door een strenge selectieprocedure zijn gegaan alvorens ze zijn ingekocht. U bent daarom verzekerd van prima kwaliteit. Bij de Ford occasions krijgt u een SternGarant garantie. Hiermee heeft u twee jaar lang een uitgebreide dekking. Zo worden defecte onderdelen voor u vervangen of gerepareerd en kunt u een beroep doen op hulp bij pech, schade of een ongeval. Daarnaast krijgt u ook nog eens korting op banden en accessoires voor Ford bedrijfswagens.

Gerelateerde artikelen

Snufjes voor in huis

Goud laten inkopen tegen een eerlijke prijs

E-sigaret kopen in Echt