Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Zo verander je je leven

Een mooi gezegde is ‘als de pijn van het niet veranderen te groot wordt, verander je vanzelf’. Soms is het echter moeilijk om een verandering in gang te zetten. Blijkbaar is de pijn nog niet groot genoeg. Toch zijn er wel wat tips, waardoor je leven toch ten goede leuker wordt? Klaar voor wat tips? Hier volgen ze!

Doe meer wat je leuk vindt

Klinkt top, doen wat je leuk vindt. Alleen hiermee wordt niet direct bedoelt dat je je impulsen volgt. Hier gaat het om de dingen doen waar je ziel om vraagt. Vind je dat wat te zweverig? Zie het dan zo: je voelt normaal wel wat je lichaam bijvoorbeeld nodig heeft of dat eet vanuit een andere drang. Zoals bijvoorbeeld een emotionele behoefte: ik heb deze reep chocola en die zak chips wel verdiend na zo’n rotdag.

Doen wat je leuk vindt is gelukkig niet alleen moeilijk. Het gaat je namelijk aan de andere kant ook energie geven. Luisteren naar wat je leuk vindt betekent namelijk ook dat je niet meer naar school gaat omdat het zo hoort. Je gaat naar school omdat je er wat voor jezelf uit wil halen. Haal je er niet uit wat je wil? Zoek dan een weg hoe je wel vindt wat je wil. Ook hier is het advies: luister naar waar je blij van wordt.

Gezond eten, omgaan met emoties en sneaker cleaner

Zo op het eerste oog lijken dit drie verschillende dingen. Toch zijn ze alle drie, gezond eten, omgaan met emoties als sneaker cleaner goed voor je. Waar het hier om gaat zijn de drie pijlers. Gezond eten gaat om goed voor je lichaam zorgen. Omgaan met emoties staat voor ruimte om de stilte op te zoeken. Wil je namelijk goed voelen waar je blij van wordt? Dan heb je de stilte nodig, zodat je beter voelt. Sneaker cleaner staat voor het zorgen voor je spullen. Met sneaker cleaner zorg je goed voor je spullen. Je hebt niet altijd veel spullen nodig, maar je hebt wel bepaalde materialistische dingen nodig. Het is altijd goed om goed te zorgen voor wat je hebt.

https://sneakersreinigen.nl/sneakercleaner-set/