Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Kinder stapelbed 3 persoons koopgids 2022

Kinder stapelbed 3 persoons koopgids 2022

Stapelbedden zijn geweldig en kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen! Lees deze handige gids om de juiste te vinden voor je kind. Stapelbedden voor kinderen zijn geweldig! Met 3 bedden in 1 zijn ze een zeer populaire oplossing voor gezinnen met meer dan één kind, als de ruimte beperkt is, of gewoon omdat het een geweldig logeerbed heeft, wat essentieel is voor die belangrijke logeerpartijtjes of als er gasten komen logeren!

  • Hoe kies je het juiste stapelbed?

Eigenlijk is een stapelbed 3 persoons een multitalent omdat het de nodige persoonlijke ruimte biedt in een gedeelde kamer – dit is een belangrijke overweging als broers en zussen elkaar delen of als je kind van logeerpartijtjes houdt. Elk kind zal blij zijn met zijn eigen privéruimte, die het kan personaliseren en zijn eigen plekje kan noemen. Ze kunnen hun eigen beddengoed kiezen, sprookjesverlichting, tenten en gordijnen toevoegen …. de mogelijkheden zijn eindeloos en ze zullen veel plezier beleven aan het creëren van hun eigen oase. 

Veel stapelbedontwerpen variëren in hoogte en het is belangrijk om de totale hoogte van het stapelbed 3 persoons in de kamer te overwegen en na te gaan of er voldoende ruimte is voor uw kind vanaf het bovenste stapelbed tot aan het plafond. Het is ook altijd een goed idee om de afstand tussen de stapelbedden te controleren. Als je kind van lezen houdt en in het onderste bed slaapt, dan wil het misschien met een boek in bed zitten, of misschien wil jij samen met je kind een verhaaltje voorlezen. Het is altijd het overwegen waard. Er zijn zo veel verschillende stijlen, vormen, kleuren en maten om te overwegen, dus de opties zijn echt uitgebreid, maar hier zijn de verschillende stijlen waarvan we hopen dat ze u helpen bij het vinden van uw perfecte stapelbed 3 persoons en je wegwijs maken in de beschikbare keuzes. 

Welke stapelbedden zijn geschikt voor je kind?

Stapelbedden voor kinderen zijn een geweldige ruimtebespaarder en bieden een uitstekend gebruik van de ruimte in een slaapkamer vergeleken met een 4 persoonsbed. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, afwerkingen en formaties:

  • Standaard stapelbed 3 persoons: Een standaard stapelbed 3 persoons heeft meestal het klassieke ontwerp van het ene bed boven op het andere met een verbindende traditionele trapladder die toegang geeft tot het bovenste stapelbed. Veel standaard stapelbedden kunnen worden gescheiden tot een lage eenpersoonsbeden een tweepersoonsbed. Dit kan een fantastische optie zijn als je verhuist, je kinderen niet langer een kamer hoeven te delen, of als ze groeien en ze gewoon een verandering willen en niet langer de ladder naar bed willen beklimmen! Afhankelijk van uw stijl en inrichting is er ook een scala aan afwerkingen waaruit u kunt kiezen, zoals houten, metalen, stoffen en geverfde stapelbedden.
  • Winkel stapelbedden: Bij een L-vormig stapelbed 3 persoons staat het vrijstaande onderste bed in een hoek van 90 graden ten opzichte van het bovenste stapelbed, zodat er een aantrekkelijke L-vorm ontstaat. Geweldig als je meer vloeroppervlak hebt om mee te spelen en het ziet er fantastisch uit in de hoek van een slaapkamer. Door de flexibele opstelling is er ruimte rond het onderste bed, zodat veel gezinnen deze ruimte gebruiken, omdat er meestal ruimte is voor een boekenkast en een bureau, en als je eenmaal kussens en kleden hebt toegevoegd aan het onderste bed, is het een geweldige zone om te ontspannen.
  • Drie- en tweepersoons stapelbedden: Voor kinderen die graag blijven slapen is dit de ultieme optie! Een stapelbed 3 persoons heeft meestal een tweepersoonsbed of een klein tweepersoonsbed eronder en een eenpersoonsbed erboven. Een dubbel stapelbed heeft twee tweepersoonsbedden boven elkaar. Deze dubbelstapelbed kan makkelijk geconverteerd worden tot een 4 persoons bed door ze naast elkaar te plaatsen. Een stapelbed 3 persoons is een geweldige oplossing om een oudere broer of zus te laten delen met een jongere, omdat het grotere onderste bed veel ruimte biedt voor een ouder kind en extra mogelijkheden biedt voor opslag onder het bed. Een dubbel stapelbed of driedubbel stapelbed vergroot snel de slaapruimte in uw huis en biedt comfortabel slaapruimte voor maximaal 3 – 4 kinderen en/of volwassenen. In plaatst van een dubbel stapelbed kan ook een 4 persoons bed worden geplaatst in de kamer.
  • Opbergstapelbed: Een upgrade van het standaardontwerp, veel stapelbedden met opbergruimte hebben ook geweldige geïntegreerde opbergmogelijkheden. Dit kunnen rekken zijn, laden onder het bed die waardevolle extra opbergruimte bieden, of zelfs een kledingkast met een offset stapelbed.

stapelbed 3 persoons