Belinda web
Groothandel

Wij vonden de perfecte partner voor uw golfplaten

Staat er een project bij u op de planning en wilt u graag een dak voorzien van golfplaten of polycarbonaat platen? Neem dan eens contact op met Huisman Gemert voor advies. Met een ongeëvenaarde service en duidelijk advies bent u ervan verzekerd dat uw project een groot succes wordt. Of dit nu een nieuwe stal of schuur is, of dat u het dak van uw carport of bedrijfspand wilt vernieuwen – bij Huisman Gemert vindt u altijd de juiste golfplaten of polycarbonaat platen voor al uw projecten.

Ontdek alle voordelen van golfplaten bij Huisman Gemert

Ondanks dat golfplaten iets moeilijker zijn om te monteren en ook een aparte isolatie wensen, hebben alle type golfplaten ontzettend veel voordelen. Golfplaten zijn namelijk:

  • Voordelig, vooral bij hellende daken
  • Vochtregulerend door de poriënstructuur
  • Geluiddempend
  • Ammoniakbestendig en roestvrij, ideaal voor agrarische en paardensport doeleinden
  • Hoog belastbaar, vormvast en duurzaam bij alle weersomstandigheden
  • Brandwerend en onderhoudsarm
  • Asbestvrij, milieuvriendelijk en recyclebaar

Waarom kiezen voor polycarbonaat platen?

Wanneer u graag een bepaalde lichtvoorziening in uw dak wilt inbouwen, maakt u best gebruik van polycarbonaat dakplaten voor gebruik als lichtvoorziening. Deze kunt u echter ook losstaand gebruiken. Het heldere, transparante materiaal kan hoge temperaturen verdragen en is dus ideaal als materiaal voor op het dak. Binnen het assortiment van Huisman Gemert heeft u keuze uit enkelwandige en driewandige polycarbonaat platen, afhankelijk van de dikte en stabiliteit die uw project nodig heeft.

Ga langs bij een van Nederlands grootste voorraadhouders

Bij Huisman Gemert vindt u een van Nederlands grootste voorraden en leveranciers, zodat u altijd hét materiaal voor uw project kunt vinden. Het wordt tevens uit voorraad geleverd en ook nog eens bij u thuis. Hoe handig is dat? Geen vervelend sjouwwerk of materiaal in een te kleine proppen, maar gewoon handige thuisbezorging en de meest voordelige prijzen. Bestellen doet u eenvoudig via de webshop, telefonisch met een van de medewerkers of aan de balie van Huisman Gemert.

Gerelateerde artikelen

Horeca apparatuur van hoge kwaliteit

Een beukenhaag creëert een prachtig schouwspel in uw tuin

Met Timberland of Puma werkschoenen voert u veiliger uw werk uit