Belinda web
Image default
Industrie

Welke heftruckbanden moet u kiezen voor veilige kilometers?

Het kiezen van de juiste heftruckbanden lijkt dan misschien wel koek en ei, het is niet altijd even simpel voor het ongeoefende oog. De meeste heftruckbanden lijken dan misschien wel op elkaar, ze hebben echter allemaal hun eigen functies en sterktes. Grote of kleine banden, een diep of een ondiep bandenprofiel, volrubber- of luchtbanden – er zijn talloze opties wat betreft het kiezen van heftruckbanden. Of uw heftruck nu gemaakt is voor ruig terrein of voor gebruik binnen, bij JUMA B.V. heeft u keuze uit een enorm assortiment aan industriebanden. Deze professionals hebben jarenlange ervaring in de branche en helpen u dus zeker om een gedegen keuze te maken.

Verschillende heftrucks hebben verschillende functies

Het is logisch dat heftrucks voor ruig terrein andere heftruckbanden nodig hebben dan bijvoorbeeld heftrucks voor palletvervoer of orderverzameling in een loods. Verschillende soorten heftrucks zijn:

  • Voor- en zijladers
  • Hoogbouwtrucks
  • Terreinheftrucks
  • Pallettrucks

Alle bovenstaande heftrucks zijn gericht op ‘langzaam’ vervoer. Dit betekent dat er meer druk ligt op de banden dan bij snel transport. Het is namelijk onmogelijk om een race te houden met honderden kilo’s aan zware pallets. Bij JUMA B.V. ontvangt u een adequaat advies voor uw specifiek type machine, zodat u altijd met de juiste heftruckbanden rijdt. Doordat JUMA B.V. gespecialiseerd is in een specifieke groep industriële machines, namelijk het langzame transport, hebben zij uitgebreide kennis over alles wat met banden te maken heeft. Zij adviseren u over het soort banden dat u nodig heeft en de meest geschikte optie. JUMA B.V. werkt samen met verschillende merken zoals Michelin en Continental. Kwaliteit van uw heftruckbanden is dan ook gegarandeerd.

Kwaliteit en service vindt u bij JUMA B.V.

Naast een gegarandeerde kwaliteit, staat JUMA B.V. ook garant voor goede service. Het bedrijf is er trots op niet alleen een groothandel te zijn, maar ook juist die extra service te leveren zodat de klant rekent op een totaalpakket. Bij extra service moet u denken aan levering bij klanten in het buitenland (bijvoorbeeld in België en Duitsland), de reparatie van uw banden, het ter plaatse verwisselen van uw banden en een ruilvelgensysteem speciaal voor heftrucks. Kortom, aan dit bedrijf kunt u met een gerust hart uw heftruck toevertrouwen.

https://juma-bv.nl