Belinda web
Image default
Industrie

Rvs laten frezen door experts

Bent u op zoek naar een specialist in metaalbewerking met een aantrekkelijk prijsniveau en een hoogwaardige en flexibele service? Experts die écht met u meedenken en met verschillende materialen werken, zodat ze altijd uw gewenste eindproduct realiseren? Het is vaak lastig om een bedrijf te vinden dat een grote diversiteit aan materialen, disciplines in huis heeft en ervaring heeft binnen diverse branches. Metalltec B.V. is een bedrijf dat metaalbewerking aanbiedt in de brede zin van het woord; van het frezen van rvs tot aan oppervlaktebehandelingen. Voor allerlei branches, waaronder de scheepvaart, chemie, voedselindustrie, verpakkingsindustrie, interieur design en elektrotechniek, wisten zij al vele technische uitdagingen op te lossen.

All-round metaalverspaning door specialisten

Metalltec B.V. heeft jarenlange ervaring en staat bekend om diens flexibele en klantgerichte service, waarmee ze bijna ieder technisch vraagstuk weten op te lossen. De organisatie heeft enkel experts in dienst die specialist zijn in diverse disciplines binnen de metaalbewerking. Voor het laten frezen van rvs, stempelen, CNC draaien, lassen en andere machinale bewerkingen kunt u bij hen terecht. Daarnaast leveren ze ook diensten op het gebied van engineering, bulkproductie, oppervlaktebewerkingen en speciale producten, zoals het polijsten, slijpen en coaten van diverse metalen. Het bedrijf beschikt over verschillende CNC en conventionele bewerkingsmachines en heeft een geconditioneerde meetkamer waarmee ze uw product nauwkeurig opmeten en controleren. De organisatie is Lloyd gecertificeerd en lid van de Koninklijke Metaalunie. Als toeleverancier staan ze bekend om hun hoogwaardige kwaliteitscomponenten.

Het produceren van uw gewenste eindproduct

Voor een oplossing voor uw technisch probleem of een specifieke dienst, zoals het frezen van rvs of CNC draaien, neemt u eenvoudig contact op met het bedrijf in Dordrecht. Profiteer van een klantgerichte en flexibele service en hoge kwaliteit voor een aantrekkelijk prijsniveau. De specialisten adviseren u in ieder onderdeel van het productieproces en nemen u mee vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie van uw gewenste eindproduct. Zo bent u ervan verzekerd dat zij uw gewenste product realiseren. Het bedrijf beschikt over jarenlange ervaring en is bekend met de nieuwste technieken binnen de metaalbewerking.

https://metalltec.nl/