Belinda web
Image default
Industrie

Bespaar tijd en geld met rvs fittingen

Bent u op zoek naar specifieke rvs fittingen die langer meegaan dan normale fittingen? Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk hebben ze een ruim assortiment van rvs fittingen. Met rvs fittingen bespaart u op de lange termijn flink wat tijd en geld. Fittingen die niet behandeld zijn, slijten sneller. Hierdoor moet u ze sneller vervangen. Dit zorgt ervoor dat uw proces niet volledig kan draaien zoals het hoort. Met rvs fittingen heeft u de juiste producten, waardoor het vloeistof soepel door alle buizen vloeit. Deze fittingen hebben een speciale coating waardoor ze minder snel roesten. Dit zorgt ervoor dat ze, als ze goed onderhouden worden, tientallen jaren mee gaan.

Alles wat u nodig heeft, vind u bij deze specialist

Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk kunt u ook diverse soorten ANSI flenzen bestellen. ANSI flenzen worden vooral in de chemische industrie gebruikt om verschillende installaties aan elkaar te koppelen. Het is een van de meest geschikte opties op buizen met elkaar te verbinden. De flenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u ANSI flenzen heel simpel gebruiken en zijn ze beschikbaar als slip-on flens. Als u deze over een bestaande buis schuift, klemt de flens zich om deze buis. Hierdoor kunt u de buis met een andere buis verbinden. U heeft ook de keuze uit meerdere andere flenzen:

  • Draad flenzen, de draad flenzen worden met een schroefdraad op de buis geschroefd.
  • Welding-neck flenzen, deze flenzen kunt u gebruiken wanneer u een buis heeft waar een grote druk op staat.
  • Blind flenzen, met deze flenzen wordt een buis afgesloten,

Heel gemakkelijk binnen én buiten Nederland uw bestelling plaatsen

Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk kunt u alles in één keer bestellen. Op deze manier weet u zeker dat alle nieuwe onderdelen van een buizensysteem bij elkaar passen. Bij dit bedrijf is het bestellen zo gedaan. U kunt telefonisch contact met een van de specialisten opnemen. Geef de gewenste aantallen en de afmetingen door en u bent klaar. Het maakt niet uit of u met uw bedrijf buiten Nederland woont. Dit bedrijf levert hun producten binnen heel Europa!