Belinda web
Image default
Industrie

Een duurzaam metaalbedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een metaal gerelateerde klus voor u kan klaren? Het is geen mysterie: de metaalindustrie wordt beschouwd als zware industrie. Juist daarom is het van zulk groot belang dat er 100% duurzaam wordt geproduceerd. Duurzaam produceren houdt in dat er wordt geproduceerd met zorg voor mens, de gezondheid, dier en milieu. Kies altijd voor een metaalbedrijf dat duurzaam te werk gaat. Kies voor BOZ Group, dat is gevestigd in Bergen op Zoom. Dit bedrijf werkt en onderneemt duurzaam. Er wordt bij iedere stap in de productie rekening gehouden met de veiligheid van het personeel en het milieu in brede zin. Daarnaast wordt er een anti-discriminerend en anti-haatdragend beleid gevoerd. Zo kan respectloos gedrag op geen enkele manier door de beugel. Hier werkt niemand onder dwang.

Metaalwerkmogelijkheden

De mogelijkheden voor metaalwerk zijn zo goed als onbegrensd. Bij metaalbedrijf BOZ Group wordt uitvoerig onderscheid gemaakt tussen metalen en metaal bewerkingsprocessen. Ieder metaal vraagt weer om een andere bewerkingsmethode. Er wordt onder meer gewerkt aan lassamenstellingen en plaatwerken. Wat het materiaal of het soort opdracht ook is: er wordt voor u absoluut maatwerk afgeregeld. U krijgt een product waar u echt iets mee kunt. Er wordt niet alleen gestreefd naar het beste productieresultaat, maar ook naar een gezonde, schone en hygiënische bedrijfsomgeving. Er wordt 100% net gewerkt. Benieuwd naar het uitgebreide dienstenaanbod? Dan kunt u heel eenvoudig online contact opnemen met het metaalbedrijf.

Het allerbeste metaalproduct

Het metaalbedrijf streeft ernaar het allerbeste metaalproduct voor u af te leveren. Hiervoor is het best mogelijke maatwerk een harde vereiste. Om maatwerk te leveren, wordt er enkel gewerkt met de beste materialen en machines. In de smart factory zijn meerdere robots actief die taken uitvoeren die van ervaren lassers zijn overgenomen. De werkkrachten voeren taken uit waar de machines niet geschikt voor zijn en sturen de robots aan met behulp van hun kennis van programmeren. Zo blijft het bedrijf altijd onverbiddelijk bezig met innoveren.

https://bozgroup.nl/