Belinda web
Dienstverlening

Venis tegels of Castelvetro tegels kopen bij een expert

Fravo Tegels is al jaren leverancier van diverse soorten tegels van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar vloertegels, wandtegels of decortegels: deze tegelspecialist heeft de tegels die u nodig heeft. Naast het leveren van tegels, kunnen de experts van Fravo Tegels uw oude vloer verwijderen en de nieuwe tegels vakkundig leggen. Ook vloerverwarming kunnen zij voor u realiseren. Zo bent u snel voorzien van een compleet nieuw vloer. Het tegelassortiment is zeer uitgebreid. U vindt bij deze tegelwinkel in Dordrecht onder andere Imola, Venis en Castelvetro tegels. Deze merken leveren prachtige tegels die perfect staan in uw badkamer, keuken, gang of ander vertrek.

Selected dealer van Venis tegels

Venis is een tegelmerk uit Spanje dat een zeer goede naam heeft in de tegelbranche. De vloertegels en wandtegels van dit merk zijn prachtig en hebben een zeer exclusieve uitstraling. Venis investeert veel in nieuwe technologieën, waardoor het merk in staat is om bijvoorbeeld de mooiste hout-look tegels te produceren. Ook decortegels behoren tot het assortiment. Fravo Tegels is selected dealer van Venis tegels. In de showroom vindt u dan ook een uitgebreide collectie van dit merk. De tegels worden hier op een unieke wijze gepresenteerd, waardoor u goed kunt zien hoe schitterend een complete vloer van dit merk eruitziet.

Bekijk de mooiste Castelvetro tegels in de showroom

Het merk Castelvetro is Italiaans en staat bekend om zijn vooruitstrevend design en hoge kwaliteit. Het merk heeft een zeer diverse collectie, met zeer strakke tot rustieke tegels. De mooiste Castelvetro tegels vindt u in de showroom. Zo vindt u er bijvoorbeeld keramische vloertegels die ideaal zijn voor particuliere woningen en zowel binnen als buiten gelegd kunnen worden. Wanneer u kiest voor Castelvetro krijgt u gegarandeerd unieke tegels zonder monotone herhalingen, waardoor iedere ruimte levendig oogt. Wilt u dit met uw eigen ogen aanschouwen? Bezoek dan de showroom in Dordrecht.

Gerelateerde artikelen

Laat uw zeevracht naar Suriname vervoeren door een ervaren bedrijf

Wilt u een beursstand huren voor een evenement?

Laat uw meisjesdroom uitkomen door te trouwen in een kasteel