Belinda web
Image default
Dienstverlening

Als u eenmaal een omsnoeringsmachine hebt wilt u nooit meer zonder

Het sluiten van dozen voor verzending gaat een stuk makkelijker met een omsnoeringsmachine. Deze machine zorgt ervoor dat een pakket wordt voorzien van een stevige band die voorkomt dat de doos tijdens transport opengaat en de inhoud daardoor verloren gaat of beschadigd raakt. Zeker bij zwaardere pakketten is het aan te raden om een omsnoeringsmachine te gebruiken om de doos van een deugdelijke sluiting te voorzien. Beschadigde zendingen komen u immers altijd op extra kosten te staan en zorgen bovendien voor ontevreden klanten. Wilt u uw klanten tevreden houden en uw bedrijfsresultaat niet nadelig beïnvloeden, zorg dan voor een goede verpakking als u iets verstuurt.

Snel en gemakkelijk een trekband aanbrengen

Het aanbrengen van een trekband met een omsnoeringsmachine is in enkele seconden gebeurd. U hoeft alleen de doos op de juiste positie te zetten en de machine doet de rest. De band wordt zo strak aangebracht als u heeft ingesteld en direct vast gelast. Hierdoor kan de doos in principe niet meer open gaan en is de inhoud dus beschermd tegen beschadigingen. Zeker als u een pakket naar het buitenland verstuurt en het daardoor enkele dagen onderweg is. U kunt de omsnoeringsset ook met een gerust hart gebruiken voor het sluiten van veel dozen achter elkaar, deze is daar prima voor berekend.

Wilt u kennismaken met zo’n handige machine voor het omsnoeren van pakketten?

Heeft u nog geen omsnoeringsmachine maar overweegt u de aanschaf ervan? Neem dan contact op met Fixpack Verpakkingstechniek. Bij dit bedrijf kunt u namelijk een plaatsing op proef aanvragen. Eén van de omsnoeringsmachines uit hun assortiment wordt voor een week bij u geplaatst en in die periode kunt u deze uitproberen. Uiteraard kunt u tijdens de proefweek rekenen op ondersteuning van de technische dienst van Fixpack Verpakkingstechniek. Als u besluit het apparaat te houden betaalt u de factuur. Mocht het toch niet naar uw zin zijn wordt de machine weer opgehaald, maar de kans is groot dat u na enkele dagen al niet meer zonder wilt.