Belinda web
Image default
Dienstverlening

Uw injector laten reinigen door een diesel specialist

Ervaart u problemen met de injector van uw dieselmotor? Lijkt deze niet meer goed te werken? Dan doet u er goed aan deze te laten testen en zo nodig te laten reinigen door een expert, zoals Bosmans Diesel Service. Dit bedrijf heeft al ruim 20 jaar ervaring met allerlei dieselsystemen. Hierdoor bent u bij deze dieselspecialist gegarandeerd van een professionele service. De ervaren medewerkers weten ieder defect op te sporen en dit vakkundig op te lossen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij hen terecht om hun diesel injector te laten testen en reinigen. Bosmans Diesel Service verleent een uitstekende dienstverlening aan allerlei branches, zoals: garages, transportbedrijven, landbouwbedrijven, scheepvaartbedrijven, handelsfirma’s en de overheid.

Injectoren reinigen en vervangen

Bosmans Diesel Service beschikt over een Asnu testbank, waarmee dit bedrijf injectoren kan testen en reinigen. Als na een uitvoerige test blijkt dat een injector niet optimaal functioneert, kunnen de monteurs deze ultrasoon reinigen. In dat geval wordt een reinigingsvloeistof, met behulp van geluidsgoven die niet waarneembaar zijn door het menselijk oor, ontleed en ontstaan er waterstofbelletjes. Op het moment dat deze belletjes imploderen ontstaan er micro-onderdrukgolven die het vuil uit de injector losweken. Nadat de injector op deze manier gereinigd is, werkt deze weer uitstekend. Mocht echter blijken dat de injector reinigen niet voldoende helpt, dan vervangt Bosmans Diesel Service deze graag voor u. Door de grote voorraad aan onderdelen is de kans groot de reparatie meteen uitgevoerd kan worden. Zo hoeft u niet lang te wachten en kunt u uw dieselmotor weer snel gebruiken.

Uw diesel injector laten reinigen tegen een aantrekkelijke prijs

Wanneer uw diesel motor niet meer goed werkt door een vervuilde injector, wilt u dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Bosmans Diesel Service reinigt uw injector snel, veilig, zorgvuldig en tegen een aantrekkelijke prijs. Zo is uw machine snel weer gebruiksklaar. Naast een injector kunt u bij deze dieselspecialist trouwens ook uw roetfilter laten reinigen. En bent u op zoek naar een diesel verstuiver of andere onderdelen voor uw diesel motor? Ook dan staat deze diesexpert, gevestigd in Bergeijk, voor u klaar.

https://bosmansdieselservice.nl/