Belinda web
Image default
Dienstverlening

Plafond isolatie houdt warmte vast en voorkomt vochtproblemen

Wilt u uw plafond voorzien van isolatie die warmte goed vasthoudt? Dat is een goed idee. Door goede isolatie wordt warmte namelijk vastgehouden, waardoor u minder hoeft te stoken en dus bespaart op energiekosten. Bovendien voorkomt goede plafond isolatie, naast verlies van warmte, ook vochtproblemen. Ieder huishouden produceert dagelijks tot wel 15 liter vocht. Dit vocht verdampt en stijgt op. Doordat het stijgt, koelt het af en verandert het in condens. Wanneer uw plafond niet goed geïsoleerd is, kan de condens in de houten constructie terechtkomen, wat tot houtrot en schimmel kan leiden. Gelukkig kunnen de experts van Easycell dit voorkomen. Zij kunnen een dampremmende Starvap folie plaatsen, waardoor vochtproblemen worden voorkomen. Bovendien kunnen zij isolatie met wollige vlokken achter de folie plaatsen. Dan is uw plafond meteen volledig geïsoleerd en houdt het warme goed vast.

De warmte in uw huis vasthouden met hoogwaardige isolatie

Easycell is een isolatiemateriaal met vlokken van hoogwaardige kwaliteit. Deze wollige vlokken isoleren 30% beter dan andere methodes en zijn goedkoper dan andere materialen, met dezelfde isolatiewaarde. De vlokken worden onder lichte druk ingeblazen tussen uw plafond en de vloer van de verdieping erboven. Hierdoor ontstaat er in de gehele ruimte een gelijkmatige laag van vlokken. Specialisten kunnen binnen één dag uw plafond volledig isoleren, zonder dat hier een ingrijpende verbouwing voor nodig is. Easycell voldoet aan internationaal erkende certificaten van onafhankelijke instanties. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende warmte isolatie.

Warmte en koelte isolatie

Wilt u uw huis isoleren tegen de warmte in de zomer? Of wilt u uw plafond voorzien van isolatie, zodat de warmte in de winter binnen blijft? Wanneer u altijd een aangename temperatuur in uw huis wilt, neemt u het best contact op met de specialisten van Easycell. Zij plaatsen isolatie die warmte van binnen vasthoudt en van buiten tegenhoudt. Zo blijft uw huis in de winter lekker warm en de zomer heerlijk koel. Neem dus snel contact op met deze specialisten. Dan krijg u een warm welkom, een uitstekende service en perfecte isolatie.