Belinda web
Image default
Dienstverlening

De globe valve in verschillende soorten en maten

Een globe valve regelklep wordt gebruikt voor het onderhouden en reguleren van vloeistof- en gasstromen, om de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Als u werkzaam bent in de chemische industrie of een energiesector is een globe valve regelklep misschien wel iets voor u. Als u op zoek bent naar een regelklep is het verstandig om voor een vakkundig bedrijf te kiezen. Bij Von Rohr ARCA BV kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten. U bent daarnaast ook verzekerd van een uitstekende service. Ook kunt u er zeker van zijn dat het onderhoud netjes door hen geregeld wordt.  

De PRDS Valve ofwel desuperheater is volledig afgestemd op uw bedrijf

Een PRDS Valve regelklep, ofwel desuperheater, is in stoominstallaties te vinden waarbij de druk en de temperatuur van de stoom verminderd moet worden. De desuperheater is een effectieve oplossing, omdat er water via een inspuitnozzel wordt vermengt met (over)verhitte stroom. Hierdoor zal de temperatuur van de stoom afnemen. Een PRDS valve regelklep is erg gemakkelijk te installeren en onderhouden. Toch is het belangrijk om een specialist in te schakelen voordat u overgaat op een aankoop. De regelkleppen zijn namelijk een enorm belangrijk onderdeel van het productieproces, omdat het de continuïteit kan waarborgen. Ze worden doorgaans ingezet voor het afvoeren van stoom, olie, gas, water en condensaat.  

Maak een keuze uit verschillende regelkleppen

Maak een keuze uit verschillende soorten regelkleppen, er is een ruim aanbod van verschillende globe en PRDS valve regelkleppen. Als u een advies nodig heeft over welke desuperheater u wilt aanschaffen voordat u een definitieve keuze maakt, vraag het dan aan een van de vriendelijke medewerkers. Bent u benieuwd wat een PRDS of globe valve regelklep voor uw bedrijf kan betekenen, of wenst u meer informatie over deze regelkleppen geschikt zijn voor uw industrie, maak dan vrijblijvend een afspraak met een van de vakkundig medewerkers.