Belinda web
Image default
Industrie

Thermokoppel: snel leverbaar via Restutech

Wanneer u op korte termijn een thermokoppel nodig heeft, dan rekent u bij Restutech op een snelle levering. U kunt dit product bestellen in standaardformaten. Daarnaast is het bij Restutech ook mogelijk om een thermokoppel specifiek voor uw toepassing te laten ontwikkelen. Via de website van dit bedrijf vraagt u een vrijblijvende offerte aan of neemt u contact op voor advies of eventuele vragen. U mag uitgaan van een deskundige en persoonlijke service. Een professionele contactpersoon staat voor u klaar bij het kiezen van het juiste elektronische product en draagt zorg voor een snelle levering bij u op locatie.

Waarom rekent u op Restutech?

Restutech is als bedrijf in 1992 opgericht. Inmiddels is Restutech dus al ruim 25 jaar een bekwame leverancier van elektronische producten voor heel diverse industriële automatiseringsprocessen. Met een kantoor in Nederland en een kantoor in België is het voor Restutech mogelijk om de hele Benelux te bedienen. Een goede en persoonlijke service is erg belangrijk voor dit bedrijf. Vanaf het moment dat u contact opneemt met Restutech tot en met de ingebruikname van uw thermokoppel zult u binnen dit bedrijf dezelfde contactpersoon als aanspreekpunt houden. U kunt advies inwinnen en al uw eventuele vragen aan deze professional stellen. Korte lijnen en persoonlijke service dus.

Het productaanbod gaat verder dan alleen een thermokoppel

Restutech levert al heel wat jaren diverse soorten temperatuursensoren en temperatuurregelaars aan bedrijven binnen het industriële segment. Hieronder vallen ook de thermokoppels. Dit zijn temperatuursensoren bestaande uit twee verschillende metalen of metaallegeringen die met elkaar verbonden zijn. Bij voorkeur wordt dit door ineensmelting bereikt. In gasgestookte toestellen zoals cv-ketels en gasfornuizen vindt u vaak een thermokoppel terug als onderdeel van de thermo-elektrische beveiliging. Daarnaast zijn thermokoppels ook vaak onderdeel van machines die gebruikt worden voor industriële productieprocessen. Thermokoppels zijn verkrijgbaar in verschillende coderingen waarbij de keuze afhangt van de te meten temperatuurrange. Het is via Restutech ook mogelijk om een thermokoppel te laten ontwikkelen die specifiek aansluit bij uw toepassing.

https://restutech.com