Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste makelaar in Wageningen: al 50 jaar actief in de regio

Bent u op zoek naar een makelaar in Wageningen of omstreken? Dan kunt u terecht bij familiebedrijf Jeltes ten Hoor. Al 50 jaar zet deze lokale makelaar zich in om klanten te helpen bij de verkoop en aankoop van woningen. In dit bedrijf zit daarom niet alleen veel ervaring en verstand van de woningmarkt, maar ook een diepgaande kennis van Wageningen als stad en de omgeving. Zo is deze makelaar ook al jaar en dag actief in Wageningen-Hoog, Bennekom, Renkum, Ede, Doorwerth, Wolfheze, Heelsum, Rhenen en de Betuwe. Het kantoor van Jeltes ten Hoor zelf vindt u in het centrum van Wageningen. U bent altijd welkom om binnen te lopen.

Persoonlijke benadering

Bij Jeltes ten Hoor kunt u rekenen op persoonlijk en betrokken contact. Bij deze makelaar uit Wageningen bestaat het verlangen uw woonwensen precies te willen begrijpen, om u zo effectief mogelijk te kunnen helpen bij de verkoop of aankoop van een woning. U zult geholpen worden met advies op maat, dat aansluiting vindt bij de woonwensen die belangrijk voor u zijn. Gedurende het hele project, of het nu gaat om aankoop of verkoop, is dit makelaarskantoor aan uw zijde. U mag daarbij altijd tussentijds contact opnemen met een vraag of voor advies. Ook buiten de openingstijden om. De dienstverlening van Jeltes ten Hoor geldt namelijk altijd.

Vindingrijk handelen

Nog een aspect dat makelaarskantoor Jeltes ten Hoor kenmerkt is de creatieve kijk en het vindingrijk handelen van alle medewerkers. Deze eigenschappen worden aangewend om de verkoop of aankoop van een woning te bevorderen. De medewerkers zorgen ervoor dat uw woning opvalt op de markt om zo de aandacht van geïnteresseerden vast te houden. Gaat het om de verkoop van een woning, dan kunt u daarbij verzekerd zijn van stylingadvies. Deze makelaar in Wageningen werkt hiervoor samen met professionals die precies weten wat ervoor nodig is om uw huis perfect voor de verkoop te presenteren.