Belinda web
Dienstverlening

Maak uw pand helemaal af met een zinken of leien dak

Wilt u uw huis een prachtige exclusieve uitstraling geven, terwijl u gelijk zorgt voor een verbeterde isolatie? Dan kiest u voor een zinken of leien dak. Dergelijk luxueuze dakbedekkingen waren vroeger voorbehouden aan kerken, kloosters en kastelen. Zo glad waren zij, dat we het nog steeds hebben over ‘van een leien dakje’. Vandaag de dag kunt u dit prachtige materiaal kiezen om uw eigen dak mee te bedekken. Om dit te laten doen, kiest u voor Hegeraat Leidekkersbedrijf. Zij zullen een vakman bij u langs sturen, die met hoogwaardige materialen voor u een prachtig leien of stijlvol zinken dak aanlegt. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat u gegarandeerd nog jaren van uw leien of zinken dak kunt genieten.

Een leien of zinken dak: voordelen te over

Voor dat u beslist om een leien of zinken dak te laten plaatsen informeert u zich natuurlijk graag eerst over de voordelen van deze dakbedekkingen. Het laten plaatsen van een dak is een grote verbouwing, met een al even groot prijskaartje. Daarom is het belangrijk naar de lange-termijn voordelen van een zinken of leien dak te kijken. Een van de grootste voordelen is de zeer lange levensduur die ze genieten. U kunt er decennia mee vooruit met weinig tot geen onderhoud. Deze dakbedekkingen zijn daarnaast ook beter bestand tegen intensieve weersomstandigheden en grote temperatuurverschillen. Als u niet kunt kiezen tussen een leien of zinken dak, geeft een expert van Hegeraat Leidekkersbedrijf u een persoonlijk advies over de dakbedekking die bij uw pand past.

Uw partner in gevelbekleding, reiniging en renovatie

Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf kan men meer voor u betekenen dan enkel het plaatsen van een nieuw dak. Het bedrijf is namelijk ook gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding van een breed scala aan materialen. Hiermee kunt u eenvoudig uw gevel een unieke uitstraling geven. Bij het plaatsen van uw dakgoten kunt u deze laten uitvoeren in koper of zink bij deze specialist. Bij het plaatsen van een dak geeft dit bedrijf u altijd een goede garantie. Zo weet u zeker dat u niet de meerprijs betaalt voor verder onderhoud. Uw dak laten reinigen of renoveren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Alle benodigdheden voor uw dak regelt Hegeraat Leidekkersbedrijf voor u. Zo geniet u altijd van de beste service.

Gerelateerde artikelen

Heel eenvoudig een monument laten restaureren

Een no cure no pay incasso regelen bij een bedrijf

Een periodieke inspectie van uw stookinstallaties is van groot belang